- Reaction score
- 25.205
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Απίθανο. Και που το πάρκαρε ο απίστευτος...
Το πρόβλημα με αυτήν την γενιά των s-class είναι η αξιοπιστία, και γενικά η χαμηλή ποιότητα. Θα δεις πλαστικά χαλασμένα στο εσωτερικό, υφάσματα πολύ ταλαιπωρημένα, φανάρια κιτρινισμενα...Έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για την επόμενη "280 SE 3.5 W111" στο χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου. Τουλάχιστον όχι ακριβώς σε τιμές πώλησης, αλλά ως αναγνωρισιμότητα και άλλου είδους αξία.
Κατι Cadillac Eldorado ήταν 6 μέτρα με 2 πόρτες... Η σκέψου την sm. Δεκαετία 70 και 80 έπαιζε πολύ...Πάντα είχα την απορία πως τέτοια θηρία έβγαιναν με 3 πόρτες. Κουπέ θα πείτε αλλά και πάλι..
htan kataplhktiko aftokinita, an kai aisthitika apaisioΑυτή η απλώστρα πίσω πάντα με χάλαγε
Δεν το έχω οδηγήσει ποτέ, αλλά αν κρίνω από το ταπεινό μου 205 με τα 75 άλογα...
Κατά τι γνώμη μου, αυτό που έχει πάει στραβά περισσότερο από.οτιδηποτε άλλο είναι το βάρος των αυτοκινήτων.Δεν το έχω οδηγήσει ποτέ, αλλά αν κρίνω από το ταπεινό μου 205 με τα 75 άλογα...
Αν πούμε ότι η Σιτροέν είναι ιδιαίτερη περίπτωση, η σύγκριση οδηγικά 205 με 208 με θλίβει, κι αναρωτιέμαι τι έχει πάει στραβά στην γαλλική ή γενικότερα στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Η γενικά στην αυτοκίνηση