- Reaction score
- 24.521
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Όχι δε πήγα με το ποδηλατο μέχρι το αεροδρομιο

Για εμένα το "blue chiaro" της Ferrari είναι ΤΟ χρώμα!Με κυνηγανε..Έπαθε μια φρίκη η κοπέλα μου έτσι όπως πήγαινα μόλις βγήκαμε απ' τη Παλλήνη για να κρατιεμαι κοντα και να την ακούω..
View attachment 22916
Το μπλε για εμένα, και από άλλες που έχω δει από κοντά, είναι από τα πιο ταιριαστά χρώματα στις Ferrari μετά το κόκκινο.

Ειναι οντως πολυ παραξενο,το πως βρεθηκαν σε μια μερα 3 ferrari μαζεμενες,δεδομενου οτι βρισκομαστε σε μια περιοδο που υπαρχει περιορισμος στις μετακινησεις.Τι διάολο..!!! Κι έλεγα μέσα μου ότι αν τριτωσει να δεις κι εσυ κάποτε θ αποκτήσεις μια...![]()

Τον έφαγε τον προφυλακτήραΤι διάολο..!!! Κι έλεγα μέσα μου ότι αν τριτωσει να δεις κι εσυ κάποτε θ αποκτήσεις μια...
View attachment 22918

Tha sou eltho ego me ton turbodiesel, na me kinigas apo konta na akous to gourgourisma apo tin mixani mazoutΜε κυνηγανε..Έπαθε μια φρίκη η κοπέλα μου έτσι όπως πήγαινα μόλις βγήκαμε απ' τη Παλλήνη για να κρατιεμαι κοντα και να την ακούω..![]()

Στην Γαλλία το 205 έβγαινε μέχρι το 1999, οπότε είναι ακόμα αρκετά σε κυκλοφορία
Νομίζω το έχω ξαναγράψει.. Το 1,9 (όχι 1,6) είχε το προσωνύμιο Golf killer αναφαιρόμενο στο Golf GTi & V40-V60 της εποχής