- Reaction score
- 23.890
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το περιμενα.. 

Ή από 0033, 0303, 3003, 3300
Τι αναρωτιέστε ? Αφού το λέει καθαρά. 3030Ή από 0033, 0303, 3003, 3300

Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, όπως την κοιτάω, να είναι αυθεντική Μ3, αλλά με τον πίσω διαχύτη και τα πιο φουσκωμένα φτερά της CSL. Δεν έχει το πορτ-μπαγκάζ "ducktail" που έχει η CSL, όμως, εάν το άλλαζε και αυτό θα ήταν ολοκληρωμένη η αισθητική μετατροπή σε CSL.

Σίγουρα, τα περισσότερα τα έχει φωτό ο @nonosΑντε μπραβο, ριξτε και στους νεοπλουτους κανενα προστιμο.
![]()
ΑΑΔΕ-Επιχείρηση Supercars: Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
Με βάση πληροφορίες από διόδια και τελωνεία και με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων ανάλυσης κινδύνου, σχεδιάστηκε πανελλαδική δράση στοχευμένων ελέγχων σε αυτά τα...www.newsbomb.gr

Αν κρίνω από την φωτογραφία δεν έχουν τρακάρει ακόμα... Θα γλύτωσαν από τον "φακό" του nonosΣίγουρα, τα περισσότερα τα έχει φωτό ο @nonos![]()

Το τελευταίο μπορεί να είναι και Lamborghini!!!Χρόνια Πολλά σε όλους ένεκα της ημέρας. Χθες γύρισα από 9ήμερο road trip εις την Εσπερία. Πήγα να φέρω την κόρη μου, που τελείωνε με την δουλειά της και έκανα κι εγώ το οδικό ταξιδάκι μου (4.900 χιλιόμετρα), με το w210 (κανένα άλλο δεν είδα στο δρόμο, πάλιωσε η γριούλα). Στο διακριτικό Montreaux συνάντησα εκτός των άλλων τα παρακάτω
α) ένα κόκκινο ιταλιάνικο με κάτι κίτρινα τακάκια και ένα αλογάκι για σήμα
View attachment 38615
β) ένα μουντό γερμανικό, αυτό με τα τέσσερα μηδενικά για σήμα RS Q8 έλεγε
View attachment 38616
γ) κι έναν πραγματικό άρχοντα που έσκασε μύτη στον κεντρικό δρόμο με ένα μηχάνημα που μάλλον αξίζει περισσότερο από τα προηγούμενα
View attachment 38617
Σύμφωνα με τα χρώματα είναι Γιάννης Ελάφης, και όντως τα πατάει κυριολεκτικά τα προηγούμενα!Το τελευταίο μπορεί να είναι και Lamborghini!!!
Δεν κολλάει στην κίνηση, περνάει από πάνω!!!Σύμφωνα με τα χρώματα είναι Γιάννης Ελάφης, και όντως τα πατάει κυριολεκτικά τα προηγούμενα!
Fovero taksidi, bravo.Χρόνια Πολλά σε όλους ένεκα της ημέρας. Χθες γύρισα από 9ήμερο road trip εις την Εσπερία. Πήγα να φέρω την κόρη μου, που τελείωνε με την δουλειά της και έκανα κι εγώ το οδικό ταξιδάκι μου (4.900 χιλιόμετρα), με το w210 (κανένα άλλο δεν είδα στο δρόμο, πάλιωσε η γριούλα). Στο διακριτικό Montreaux συνάντησα εκτός των άλλων τα παρακάτω
α) ένα κόκκινο ιταλιάνικο με κάτι κίτρινα τακάκια και ένα αλογάκι για σήμα
View attachment 38615
β) ένα μουντό γερμανικό, αυτό με τα τέσσερα μηδενικά για σήμα RS Q8 έλεγε
View attachment 38616
γ) κι έναν πραγματικό άρχοντα που έσκασε μύτη στον κεντρικό δρόμο με ένα μηχάνημα που μάλλον αξίζει περισσότερο από τα προηγούμενα
View attachment 38617