- Reaction score
- 1.109
- Πόντοι
- 577
Καμμένος............ολοκληρωτικά...... 

Και ψεκασμενος...με πράσινο λάδιΚαμμένος............ολοκληρωτικά......![]()

Ahhhh...ok...gia afto...ke ego efaga psekasmo me LHM...mastoreva mia XM...prospathousa na alakso piso spheres ke pafffffffffffffff...gemise olo to sinergio prassini omichli...Όπα.............αυτό το έχω πάθει εγώ! Με LHM και καθαριστικό κυκλώματος, με πίεση 50+ bar επάνω στο κεφάλι.......![]()
Να το προσέξετε αυτό γιατρέ μου...διαβάζετε στο φόρουμ τι γίνεται. Ο ψεκασμός με LHM είναι επικίνδυνος.Ahhhh...ok...gia afto...ke ego efaga psekasmo me LHM...mastoreva mia XM...prospathouse na alakso piso spheres ke pafffffffffffffff...gemise olo to sinergio prassini omichli...

Βάλε με εκεί μέσα για μια εβδομάδα χωρίς φαγητό.. Μόνο λίγο νεράκι... Και το νεράκι προαιρετικό

Μόλις τώρα παρατήρησα αυτήν τη φωτογραφία! Που ακριβώς στη Γαλλία είναι, θέλω να μάθω οπωσδήποτε, υπάρχει ακόμα, θέλω να πάω!!!!

Och...o nikephoros miristike aima...sorry, mallon LHM...Μόλις τώρα παρατήρησα αυτήν τη φωτογραφία! Που ακριβώς στη Γαλλία είναι, θέλω να μάθω οπωσδήποτε, υπάρχει ακόμα, θέλω να πάω!!!!![]()
Och...o nikephoros miristike aima...sorry, mallon LHM...
Μόνο το να βρεθείς ανάμεσα σε αυτά τα αυτοκίνητα.... Είναι σαν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο τόσα πολλά μαζεμένα... Βλέπω και αυτήν την κίτρινη GSX, ή 2 ή 3, δεν μπορώ να διακρίνω (δεν βλέπω και τις ζάντες...) και μου θυμίζει τη δικιά μας GSX, η οποία είχε και εκείνη τη χαρακτηριστική μαύρη αεροτομή.αν κρινω απ τις πινακιδες πρεπει να ειναι στα Πυρηναια (Hautes-Pyrénées ),κοντα στα συνορα με την Ισπανια....Μόλις τώρα παρατήρησα αυτήν τη φωτογραφία! Που ακριβώς στη Γαλλία είναι, θέλω να μάθω οπωσδήποτε, υπάρχει ακόμα, θέλω να πάω!!!!![]()