- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan

@Flaminio Bertoni Μπατινο ο projector ετοιμος my friend ..Re: Citroen Garages...
Λίγο πιο κάτω μια άλλη νοσταλγική ταμπέλα… από αυτό το μαγαζί είχα ψωνίσει άπειρες φορές…
![]()

.....κάνε δουλειά. Ειχα συγγενή που ήρθε από την πόλη, εξειδικευμένος σε αμερικάνικα και αυτόματα, αλλά έπιασε δουλειά στηνΜε αφορμη αυτη την καρτα ...ισως καποια στιγμη αφιερωσω λιγα λογια για οσα τον τελευταιο καιρο μαζευω και μαθαινω για τα παλια συνεργεια της μαρκας ...
Απο την πολη ηρθαν μια φουρνια εξαιρετικων μαστορων που εφτιαχναν citroen .. η εμαθαν εδω στην τοτε αντιπροσωπεια .. μαζι με αλλους και μεχρι και την περιοδο του συνεργειου στην Πλατεων..
View attachment 32782
και μου έκανε και το πρώτο σέρβις, 2500 χιλ σε συνεργείο της επίσημης , κάπου πίσω από την Συγγρού. Μιλάμε για 1981.Ανέβηκες στην εκτίμηση μου περαιτέρω με αυτό που πόσταρεςΜε αφορμη αυτη την καρτα ...ισως καποια στιγμη αφιερωσω λιγα λογια για οσα τον τελευταιο καιρο μαζευω και μαθαινω για τα παλια συνεργεια της μαρκας ...
Απο την πολη ηρθαν μια φουρνια εξαιρετικων μαστορων που εφτιαχναν citroen .. η εμαθαν εδω στην τοτε αντιπροσωπεια .. μαζι με αλλους και μεχρι και την περιοδο του συνεργειου στην Πλατεων..
View attachment 32782

Ανησυχω φιλτατε ...Ανέβηκες στην εκτίμηση μου περαιτέρω με αυτό που πόσταρες![]()