Citroen retro garages & petrol stations...

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607
Με αφορμη αυτη την καρτα ...ισως καποια στιγμη αφιερωσω λιγα λογια για οσα τον τελευταιο καιρο μαζευω και μαθαινω για τα παλια συνεργεια της μαρκας ...
Απο την πολη ηρθαν μια φουρνια εξαιρετικων μαστορων που εφτιαχναν citroen .. η εμαθαν εδω στην τοτε αντιπροσωπεια .. μαζι με αλλους και μεχρι και την περιοδο του συνεργειου στην Πλατεων..

32782

nonos

Member
Reaction score
23.824
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ένας από αυτούς ο "Ραφαέλο"...
Ο πρωτομάστορας των "Τσίγκας-Μακρυγιάννης", στο στενάκι της Π.Τσαλδάρη κοντά στις γραμμές του τρένου στους Αγίους Αναργύρους, έως τα μέσα των '90s και προσωπικός μηχανικός της Gs του πατέρα μου καθώς το '97 που είχε έρθει η CX είχε ήδη συνταξιοδοτηθεί.

Last edited:

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.937
Πόντοι
747
Με αφορμη αυτη την καρτα ...ισως καποια στιγμη αφιερωσω λιγα λογια για οσα τον τελευταιο καιρο μαζευω και μαθαινω για τα παλια συνεργεια της μαρκας ...
Απο την πολη ηρθαν μια φουρνια εξαιρετικων μαστορων που εφτιαχναν citroen .. η εμαθαν εδω στην τοτε αντιπροσωπεια .. μαζι με αλλους και μεχρι και την περιοδο του συνεργειου στην Πλατεων..

View attachment 32782
.....κάνε δουλειά. Ειχα συγγενή που ήρθε από την πόλη, εξειδικευμένος σε αμερικάνικα και αυτόματα, αλλά έπιασε δουλειά στην :new: και μου έκανε και το πρώτο σέρβις, 2500 χιλ σε συνεργείο της επίσημης , κάπου πίσω από την Συγγρού. Μιλάμε για 1981.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

View attachment 32782
Ανέβηκες στην εκτίμηση μου περαιτέρω με αυτό που πόσταρες :grin:

visa chrono

Member
Reaction score
28.523
Πόντοι
1.607
Ανέβηκες στην εκτίμηση μου περαιτέρω με αυτό που πόσταρες :grin:
Ανησυχω φιλτατε ...

Ισως σου χρωστω μια τελευταια ιστορια ..θα δουμε οταν τελειωσει .. πως και αν ..
Αυτα ..
Back on topic ..:lock::X:lock:
Thnx anyway ..

Top Bottom