- Reaction score
- 25.189
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
και η SM εκεί το έχουν, ανάμεσα στα καθίσματα...

Ελπίζω κάποιον να είχαν απολύσει τότε.. Για να μην πως τίποτα για ευθανασία

και η SM εκεί το έχουν, ανάμεσα στα καθίσματα...

δε νομίζω... ίσα-ίσα. στην SM ήταν εκεί 1970.
Ελπίζω κάποιον να είχαν απολύσει τότε.. Για να μην πως τίποτα για ευθανασία![]()
ναι, το ξέρω, πρόβλημα για τις κασέτες, που πολλές φορές δεν λειτουργουσαν καλά σε κατακόρυφη θέση, αλλά τουλάχιστον, όχι η βλακεία της δικιάς μου CX, που για να αλλάξεις σταθμό πρεπει να πάρεις τελείως τα μάτια σου από τον δρόμο...Στη CX το κασετό φωνο απο την αρχή της παραγωγής έως το 1978 ήταν έδώ..................View attachment 3459
ναι, έτσι ήταν από το '78 ως το '85Den ksero bre pedia...I dikia mou I CX to echi eki pou prepi na ine...ke malista orizontia...
Αυτό κάπως τρώγεται...Στη CX το κασετό φωνο απο την αρχή της παραγωγής έως το 1978 ήταν έδώ..................View attachment 3459
Με τη σειρά οι κεντρικές κονσόλες για τη I CX όπως βγήκαν στη παραγωγή.....Den ksero bre pedia...I dikia mou I CX to echi eki pou prepi na ine...ke malista orizontia...
ναι, πρωτότυπο και λειτουργικό...Το πιο θεικο τασακι αυτο στα '78-'85 !
multi point injection , 4 stroke engine , bore(διαμετρος) 93mm και stroke(διαδρομη) 92mm.το μοτερ το 2500 βενζίνη τι τύπου αναφλεξη έχει; και τι διάμετρο/διαδρομή;
τα θέλω για την φίλπα...
και τον αριθμό του κινητήρα που τον βρίσκω; είναι κάτι σαν τν αριθμό πλαισίου;

Ndukou..
multi point injection , 4 stroke engine , bore(διαμετρος) 93mm και stroke(διαδρομη) 92mm.
Τον αριθμο του μοτερ θα τον βρεις αριστερα κοντα στο καπακι της καδενας!![]()
Oπου μπορω να βοηθησω...........με τα χαρας!ευχαριστώ!!
Pou kollane tora i viennesikes pinakides prosorinis ?