Οπότε σε περιαστικους επαρχιακούς βγαίνεις υπ'ευθυνη σου να φανταστώ ,όπως και τα μπινελικια που θ ακούσεις αν τους πας καροτσάκι επί 3-4 km.. ενώ στο πρώτο ακούμπημα -> ας προσεχές...
Δε διαφωνώ καθόλου ότι είναι εξαιρετικό για μέσα στην πόλη..
Εν μέρει καταλαβαίνω την αρνητικότητά σου φίλε μου, αλλά πάλι πρέπει να αντιληφθείς ότι πλέον τα πράγματα στην αυτοκίνηση αλλάζουν εντελώς, γιατί η ίδια η ζωή τα φέρνει έτσι. Εγώ αν είχα ένα Ami θα είχα γλυτώσει τουλάχιστον 20€ βενζίνη μετακινούμενος από το γραφείο στο σπίτι και το ανάποδο, και κινούμενος από το σπίτι μου στο Μαρούσι και το ανάποδο τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Μένω στην Νερατζιώτισσα στο Μαρούσι, και το γραφείο είναι στη Νέα Ιωνία απόσταση 4,5χλμ. Έως το κέντρο του Αμαρουσίου η απόσταση είναι περίπου 1χλμ. Ούτε περιαστικούς δρόμους χρησιμοποιώ και η ταχύτητα των 45χλμ/ω είναι υπεραρκετή για τις αποστάσεις αυτές.
Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλοί σαν εμένα που ένα τέτοιο όχημα θα μας εξυπηρετούσε, χωρίς να επιβαρυνόμαστε οικονομικά, να βρίσκουμε να παρκάρουμε πιο εύκολα και να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον των πόλεων που ζούμε.
Αν εργαζόμουν στο Αεροδρόμιο για παράδειγμα, θα προτιμούσα να κάνω χρήση του Picasso σε καθημερινή βάση, καθώς η κίνηση του Ami στην Αττική Οδό δεν είναι ασφαλής και σίγουρα κουραστική.
Καιρός είναι ο καθένας να καταλάβει ότι οφειλή να αναλαμβάνει τις επιπτώσεις των επιλογών του. Σε τελική ανάλυση όταν οδηγούμε οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε δρόμο, υπεύθυνη μας το οδηγούμε.