- Reaction score
- 23.824
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Θα γίνω Κωστής τώρα και δε μπορώ να μη σχολιάσω το πανέμορφο 727-284 (νομίζω).
Εγώ την έχω ακόμη...αυτη την σκηνήΤυπική εικόνα διακοπών στην δεκαετία του 1960.. Είχαν και οι δικοί μου τέτοια σκηνή
View attachment 20124
Κ εσύ για picnic που έχεις το τραπεζάκι κ το καλαθάκιΕ να πατε camping![]()
Έχω και εγώ καλαθάκι δώρο τού ΜήτσουΚ εσύ για picnic που έχεις το τραπεζάκι κ το καλαθάκι

Εεε Πάρε τον Μήτσο κ πηγαίντε για Picnic παρεα.Έχω και εγώ καλαθάκι δώρο τού Μήτσου![]()

Boeing 727- 284 Mount Parnassos
Θα έλεγα "κινηματογραφική" φωτογραφία, της Nouvelle Vague και ειδικά από ταινία του Λουί Μαλ (πως μου ήρθε στο μυαλό ο Μαλ δεν ξέρω, μάλλον γιατί η ατμόσφαιρα της φωτογραφίας μου θυμίζει την ταινία "Ανσασέρ Για Δολοφόνους")
Καλά Γιώργο, απίστευτο, και εμενα μου ήλθε στο μυαλό η ίδια ταινία βλέποντας την εικόνα! Για την ακρίβεια λεγόταν ο δολοφόνος του ασανσέρ, εάν λέμε για την ίδια ταινία. Πρωταγωνιστούσε και μια Gullwing σε αυτήν την ταινία!Θα έλεγα "κινηματογραφική" φωτογραφία, της Nouvelle Vague και ειδικά από ταινία του Λουί Μαλ (πως μου ήρθε στο μυαλό ο Μαλ δεν ξέρω, μάλλον γιατί η ατμόσφαιρα της φωτογραφίας μου θυμίζει την ταινία "Ανσασέρ Για Δολοφόνους")
o prototipos titlos einai pantos 'Ascenseur pour l' échafaud ', diladi ascenseur gia kremala!Για την ακρίβεια λεγόταν ο δολοφόνος του ασανσέρ,