8η Συνάντηση Citroën

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πολύ ωραία συνάντηση και ευκαιρία να δω πολλούς και καλούς φίλους.
θα τα ξαναπούμε σύντομα αν έρθει τελικά τον Δεκέμβριο ο καλός μας φίλος από Γαλλία.

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μεγάλη έκπληξη φέτος η παρουσία μιας c6 :love:
32764

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
Χαίρομαι πραγματικά που η εκδήλωση αυτή έχει αρχίσει και γίνεται θεσμός στον χώρο του αυτοκινήτου. Δεν έχει την προβολή ενδεχομένως που αξίζει, αλλά το γεγονός αυτό λειτουργεί κάπως ευεργετικά, καθώς συμμετέχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ιστορία της φίρμας, που σημαίνει ότι είτε είναι μέλη του φόρουμ είτε της λέσχης είτε νταραβερίζονται σε γνωστά συνεργεία που ξέρουν από τα μοντέλα αυτά, και επιπλέον προκαλούν την έκπληξη σε βαθμό ενθουσιασμού σε όσους τυχαία περνούν από το σημείο και βρίσκονται μπροστά σε ένα θέαμα πραγματικά όμορφο, αυθεντικό, καθόλου προσποιειτό, γεμάτο με αγάπη για τα ιστορικά Citroën, σε μια ατμόσφαιρα που εμπνέει ελευθερία - ισότητα - αδελφοσύνη.
Ελευθερία γιατί ο καθένας συμμετέχει ελεύθερα, μέσα σε όρια και κανόνες που κανένας δεν ασφυκτιά και δεν τους καταλαβαίνει.
Ισότητα γιατί ανεξάρτητα της οικονομικής κατάστασης ο καθενός, συμμετέχει με το αυτοκίνητο του, ισότιμα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται.
Αδελφοσύνη γιατί πάντα κάποιος θα εκφράσει μια απορία, έναν προβληματισμό, ένα πρόβλημα που τον απασχολεί και πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος, που θα προτείνει λύση, θα πει την δική του εμπειρία και θα προθυμοποιηθεί να βοηθήσει στη λύση.
Liberté, Égalité, Fraternité

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
Συγχαρητήρια σε όλους! Η FIVA μας διαφήμισε και στο εξωτερικό.

View attachment 32770
Να διευκρινίσουμε για όσους δεν ήταν παρόντες, ότι αυτή η φωτό, πρέπει να ήταν πολύ νωρίς, και δεν αντιπροσωπεύει την πληθώρα των οχημάτων και επισκεπτών, μια και κατα τις 11.30 που έφτασα, η παράταξη είχε φτάσει σχεδόν μέχρι το Ζάππειο, με πληθώρα εκθεμάτων, και πλήθος κόσμου, με πολλούς ξένους και Ελληνες, που σταματούσαν , ρωτούσαν, σχολίαζαν, φωτογραφιζαν.

Εβγαλα και εγω αρκετές φωτό, αποκλειστικά τα 2CV, απλως δεν έχω δυνατότητα διαγραφής πινακίδων, μήπως τις περάσω σε κάποιον να τις περιποιηθεί ?

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
.......σαν να ετοιμάζεις νέα πολιτική κίνηση μου .........ακούγεται. :cool:

Προχώρα, η Citroen μαζί σου. :clap:
Πότε δεν φανταζόμουν ότι ήμουν τόσο καλός στην παπάτζα :lol:

giorgos

Member
Reaction score
160
Πόντοι
367
Απουσία μεσιέ και σε περίμενα!
Λόγω των συνεχομενων απαγορευτικών τα τελυταια Σαββατοκύριακα η ΒΧ είχε "αποκλειστεί" στην Ανδρο (άρα η ΒΧ θα την έπαιρνε την απουσία). Και επειδη το αλλο ΣΚ παιζει να ειμαι εκτος Ελλαδας λογω δουλειάς, ήταν η μόνη ευκαιρία να παω την Κυριακη για να την φερω Αθήνα.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Top Bottom