- Reaction score
- 28.556
- Πόντοι
- 1.607

Μια πραγματική κούκλα σε όλα αλλά από id 19 μετατροπή σε ds 23 pallas!Του χρόνου πρώτα ο Θεός αγαπητέ..
Αυτή με το πράσινο ανοιχτό χρώμα ήταν Pallas ή Παλλάς αλά γκρέκα?
Τα αγαπητέ σε κανέναν άλλο εσύ!!Του χρόνου πρώτα ο Θεός αγαπητέ..
Αυτή με το πράσινο ανοιχτό χρώμα ήταν Pallas ή Παλλάς αλά γκρέκα?

Τρομερή δουλειά Απόστολε!!!!! Δεν το έχω ξαναδεί!!!Ότι νάναι..
Θα σένα και μόνο σκέφτηκα σοβαρά να έρθω με δεδομένο ότι τα υπολοιπα παιδιά τα βλέπω τακτικά.. Ο βασικός λόγος που δεν ήρθα σου έρχεται σε PMΑποστολη, ελειψες φιλε.
Τα παμε και με τον Μπατιστα 
Δεν έχω σε καμία περίπτωση τις γνώσεις τις δικές σας, αλλά φαντάζομαι το γεγονός ότι κοιτούσαμε να δούμε εάν έχει "μανιτάρι" για να καταλάβουμε ότι είναι μετατροπή, λέει πολλά!Τρομερή δουλειά Απόστολε!!!!! Δεν το έχω ξαναδεί!!!

Και μανιτάρι να έβαζε πάλι υπάρχει κάτι που προδίδει ότι δεν pallas! Και τη δικιά σου εάν την έκανες pallas αυτό το κάτι θα της έλειπε !Ότι και δουλειά να έχει γίνει όταν ανοίγεις την πόρτα μιας DS "Pallas" και ανακαλύπτεις πεντάλ φρένου είναι σα να γδύνεις μια γυναίκα και να ακαλύπτεις ότι έχει γεννητικά όργανα ίδια με τα δικά σου. Συγνώμη για την ζοφερή παρομοίωση αλλά για μένα αυτού του είδους οι μαιμουδιές είναι απαράδεκτες. Θα μπορούσα με δεδομένο ότι η DS μου έχει μανιτάρι να την κάνω Pallas και να μην πάρει χαμπάρι κανένας. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.
Εννοείται φυσικά ότι ο κάθε κάτοχος ιστορικού οχήματος μπορεί να κάνει ότι του αρέσει![]()

.. Και ας έχουν μανιτάρι..Μία φώτο..Το καλυτερο της εκδηλωσης παιδια.. Ο ΜΙΛΤΟΣ τα δε ολα,κορεατικο το ανεβαζε,κορεατικο το κατεβαζε χαχα
![]()