2CV videos

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Άλλο ένα ταξίδι στην ιστορία της Citroen!

Το συνδέω στην τηλεόραση να το απολαύσω.. Φαίνεται γαμάτο είναι στα αγγλικά και έχει διάρκεια μια ώρα.. Μπράβο Μάριε

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Το συνδέω στην τηλεόραση να το απολαύσω.. Φαίνεται γαμάτο είναι στα αγγλικά και έχει διάρκεια μια ώρα.. Μπράβο Μάριε
ομολογω οτι με συγκινει πραγματικα ολη η ιστορια. ειμαι και citroen φρικιο οποτε καταλαβαινειs...:cry::cry:

Marios

Moderator
Reaction score
1.347
Πόντοι
517
Περιοχή
Αθήνα - Αίγινα
Ο παρουσιαστής του παραπάνω βιντεο ήταν και στο παλιό top gear γύρω στα τέλη δεκαετίας '80.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
νιωθω περηφανοs που κατεχω 2cv kai ds!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μόλις το είδα.. Αξίζει να το δείτε όλοι και να πάρετε ένα 2cv αλλά και μια DS όσο προλαβαίνετε :!:

CostasV

Member
Reaction score
122
Πόντοι
307
Περιοχή
Άγιος Δημήτριος (Μπραχάμι)
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μόλις το είδα.. Αξίζει να το δείτε όλοι και να πάρετε ένα 2cv αλλά και μια DS όσο προλαβαίνετε :!:
Ωραία! Άγχωσε μας κι άλλο...:lol:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ωραία! Άγχωσε μας κι άλλο...:lol:
Αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα Κώστα μου... Χωρίς αστεία, σε 5 χρόνια από τώρα θα θέλεις για 2cv μέτριο 10,000€!

Για DS δεν το συζητάω...

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Αντιλαμβάνομαι την πραγματικότητα Κώστα μου... Χωρίς αστεία, σε 5 χρόνια από τώρα θα θέλεις για 2cv μέτριο 10,000€!

Για DS δεν το συζητάω...
Se 5 chronia...?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Se 5 chronia...?
Ε, εδώ στην Ελλάδα λόγω της κρίσης βρίσκεις ακόμα μερικά καλούτσικα κοντά στα 3,000€

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
ΕΓΩ οσο ζω δεν δινω σε καμια περιπτωση την ds kai ειδικα το 2cv!! περασε εναs xronos απο την ανακατασκευη του 2cv kai ακομα βαζω λεφτα και γιατι ειμαι τελειομανηs. 1 χρονο μετα αλλαξα λαστιχα στα παραθυρα κομπλε μοτερ υαλοκαθαρηστηρων, το μπαλακι στο λεβιε ταχυτητων , το συστημα με τισ πλατινεσ πολλαπλασιαστη, τιμονι ολο το συστημα, κλαπετο μαζι με τη νικελ ραβδο και λαστιχο, φωτα πισω φλασ μπροστα κλειδαριεσ, λαστιχα κουκουλασ λαστιχο μπροστα στην κουκουλα με την ανοξειδωτη ραβδο, γαντζουσ που σφραγιζουν την κουκουλα νικελ, τα χερουλια που κλειδωνουμ και ανοιγουν τα παραθυρα νικελ, μπουζοκαλωδια. τωρα θα αλλαξω τα καθισματα γιατι το καπιτονε υφασμα μαζευει πολυ τριχα απο το σκυλι και θα βαλω δερματινα και θα αλλαξω το σιλανζε στην εξατμιση το οποιο ειναι σε εμφανη σημειο οπωσ καλα γνωριζεται με ενα φοβερο νικελ γυαλιστερο που τα σπαει πραγματικα!! επισησ θα προσθεσω οτι διακοσμητικο νικελ οπου μπαινει στο το αμαξωμα! οσο αφορα την ds ρουφαει σχεδον 1000 ευρω το μηνα σε εξαρτηματα και ανταλλακτικα. αυτα τα αυτοκινητα ειναι παθοs. θελω να καταληξω οτι ολοι γνωριζουμε τι κοπο και χρημα χρειαζεται και χρονοσ αλλα και ψυχικη δυναμη και αντοχη για να φτασουν σε πολυ καλο επιπεδο. φυσικα ειναι πολυ καλη επενδυση και για μενα επενδυση ζωηs. με αλλα λογια ειναι μαγκια να κυκλοφορεισ τετοια αυτοκινητα σε αριστη κατασταση με μαλιστα καθημερινα!! ουφ τελειωσα τα ειπα και ξελαφρωσα!!:heat::heat:

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
και το part 6

Ε ναι νομίζω ότι όποιος δεν έχει δει αυτό το ντοκιμαντέρ δεν έχει δει τίποτα :)

Άλλο ένα εξαιρετικό από την γραμμή παραγωγής

τι απολαυση να τα δοκιμαζειs ενα ενα στουs δρομουs!!! :love: καλα εγω εκει μεσα θα ειχα τρελλαθει!!!:hypno::hypno::hypno::hypno: ηδη κατι με επιασε!!:citrosleep:

nonos

Member
Reaction score
23.826
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ασε ρε Ντινοπουλε να πλυνουμε κανα αμαξι...:lol:

Reaction score
18.218
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ασε ρε Ντινοπουλε να πλυνουμε κανα αμαξι...:lol:
ήταν η εποχή που η λειψυδρία συζητιόταν καθημερινά.

Top Bottom