Αυτήν τη Spider τη βλέπω συνέχεια στο Καλλιμάρμαρο από το 1998... Τότε, το 1998, είχε εμφανιστεί και μία άσπρη Ferrari Daytona Spyder, καθώς και μία Ferrari 250 GT SWB! Ιδίως η τελευταία, στην εποχή μας κάνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Αυτήν τη Spider τη βλέπω συνέχεια στο Καλλιμάρμαρο από το 1998... Τότε, το 1998, είχε εμφανιστεί και μία άσπρη Ferrari Daytona Spyder, καθώς και μία Ferrari 250 GT SWB! Ιδίως η τελευταία, στην εποχή μας κάνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Και εγώ ήθελα να τα πούμε πάλι από κοντά!Εμεις χασαμε τη cx σου!

Την συγκεκριμένη μπορντώ 123 την έχω οδηγήσει πολλές φορές, πολυταξιδεμένη στην Ευρώπη μέχρι πρόπερσυ. Ανήκει σε πολύ αγαπητό φίλο μου. Πλέον την θέση της στις ευρωπαϊκές βόλτες έχει μια 124 200Ε του 1991 που την έχουν από καινούργια. Ο παππούς του είχε ID19 μονοφάναρη και μετά DSuper. Την τελευταία έδωσαν περίπου το 2000 για να μην οδηγεί η γιαγιά.
Ο nonos περιφέρειας Ηπείρου!!!Την συγκεκριμένη μπορντώ 123 την έχω οδηγήσει πολλές φορές, πολυταξιδεμένη στην Ευρώπη μέχρι πρόπερσυ. Ανήκει σε πολύ αγαπητό φίλο μου. Πλέον την θέση της στις ευρωπαϊκές βόλτες έχει μια 124 200Ε του 1991 που την έχουν από καινούργια. Ο παππούς του είχε ID19 μονοφάναρη και μετά DSuper. Την τελευταία έδωσαν περίπου το 2000 για να μην οδηγεί η γιαγιά.
Χαχαχαχαχαχαχαχα ο φίλος έχει την Μερσεντές πάντως είναι ΑθηναίοςΟ nonos περιφέρειας Ηπείρου!!!