26η Πανελλήνια συνάντηση φίλων 2CV & Citroen 18-19- 20/06 2016.

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ θα είμαι στην Αυστρία..

Όποιος μπορεί να πάει θα είναι πολύ ωραία...

Οι λεπτομέρειες εδώ
Το σπίτι μου στην ορεινή Φθιώτιδα, το οποίο είδατε σε μια φωτογραφία με τη C5 μας την οποία πόσταρα πριν από μερικές ημέρες, είναι πάνω και λίγο πιο βόρεια από τον Άγιο Σεραφείμ που γίνεται και έχει ξαναγίνει στο παρελθόν η συνάντηση (στο χωριό Ανάβρα, δίπλα στην Μενδενίτσα)! Βλέπω όλη την περιοχή (Σκάρφεια, Άγιος Σεραφείμ, κ.λ.π.) από το σπίτι μου. Μάλιστα ήμουνα έως πρόσφατα θαμώνας της πολύ ωραίας ταβέρνας "Στίλβη" που είναι ακριβώς δίπλα στο κάμπινγκ Βενεζουέλα. Γι' αυτό, είχα βρεθεί εντελώς τυχαία στην Πανελλήνια συνάντηση το καλοκαίρι του 2012, με την οικογένειά μου και τους γονείς μου (ζούσε ακόμα ο πατέρας μου...) και, φυσικά, τη C5 μας! Εάν ήταν κάποιος από εσάς τότε εκεί, με θυμάστε, με το μικρό κοριτσάκι που έκανε κούνια??? Δυστυχώς, όμως, εφημερεύω το 3ήμερο και δε θα μπορέσω να είμαι εκεί φέτος. Είναι φοβερή σύμπτωση για εμένα, όμως, που γίνονται οι συναντήσεις αυτές πολύ συχνά εκεί, τόσο κοντά στο σπίτι μου!

nonos

Member
Reaction score
23.889
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Νικο καταγεσαι η εστω εχεις σπιτι σε πολυ ομορφα μερη!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Νικο καταγεσαι η εστω εχεις σπιτι σε πολυ ομορφα μερη!
Σε ευχαριστώ πολύ! Η εικόνα εξώφυλλου στο facebook με την ανατολή του ήλιου είναι από το μπαλκόνι του σπιτιού μου... Καταγομαι από το Καρπενησι, απλώς ο πατέρας μου μεγάλωσε στην περιοχή εκεί της Φθιωτιδας, από όπου καταγόταν και η γιαγιά μου και βρίσκονται οι μοναδικοί, μακρινοί συγγενείς μας. Και τον πατέρα μου εκεί στην Αναβρα τον έχουμε...

nonos

Member
Reaction score
23.889
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Α ναι Καρπενησι το χεις ξαναγραψει.. Αγραφα, Μικρο-Μεγαλο Χωριο.. τι να λεμε τωρα...!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Α ναι Καρπενησι το χεις ξαναγραψει.. Αγραφα, Μικρο-Μεγαλο Χωριο.. τι να λεμε τωρα...!
Κατάγομαι από τον Άγιο Νικόλαο (γνωστό και ως "Λάσπη"), 8 χλμ. πριν το Καρπενήσι όπως ερχόμαστε από Λαμία, μόλις βγούμε από το τούνελ του Τυμφρηστού.

Top Bottom