- Reaction score
- 189
- Πόντοι
- 287
Σήμερα προχώρησα στην κατασκευή χειροποίητης εταζιερας μετά από αρκετή έρευνα που έκανα και συμφώνησα με πολλούς ξένους που παρακολουθώ ότι είναι πολύ καλύτερα να φτιάξεις μόνος σου παρά να αγοράσεις την έτοιμη που οι περισσότεροι από ότι διαβάζω είναι δυσαρεστημένοι από ποιότητα και κατασκευή.
Ο δεύτερος λόγος που επέλεξα την diy λύση είναι καθώς δεν έχω τα μαμα κάθισματα δεν ήξερα αν αυτό που θα παραγγείλω θα ανταποκρίνεται σύμφωνα με τα δικά μου καθίσματα τα οποια είναι από Renault twingo ανάδιπλουμενα συρταρωτα όλο το κάθισμα μαζί και οι πλάτες πέφτουν και μπρος και πίσω.
Αφού λοιπόν παρέλαβα το Σαββατοκύριακο τα πίσω καθίσματα σχεδόν τελειωμένα (θέλουν ΦΟΔΡΑ στην πίσω μεριά) είπα να τελειώνω με το χώρο αποσκευών...Ένας λόγος που επέλεξα χειροποίητη ακόμα είναι το οικονομικό καθώς ούτε καθίσματα πρόκειται να αλλάξω αλλά και Ίδη με τις τελευταίες παραγγελίες που έκανα ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ κοντεύω τα 6.500 μόνο σε υλικα-ανταλλακτικα.
(ΧΩΡΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΚΤΌΣ ΒΆΨΙΜΟ ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ).
ελπίζω να αρέσει το αποτέλεσμα καθώς είναι πολύ πρακτική..
Θέλει να βάψιμο ο σκελετός και επένδυση δερματινης.
Όλη η εταζιερα είναι αφαιρούμενη και ανοιγοκλείνει όπως ένας μεντεσες..
Παραθέτω φωτογραφίες και ελπίζω να μην κούρασα
Ο δεύτερος λόγος που επέλεξα την diy λύση είναι καθώς δεν έχω τα μαμα κάθισματα δεν ήξερα αν αυτό που θα παραγγείλω θα ανταποκρίνεται σύμφωνα με τα δικά μου καθίσματα τα οποια είναι από Renault twingo ανάδιπλουμενα συρταρωτα όλο το κάθισμα μαζί και οι πλάτες πέφτουν και μπρος και πίσω.
Αφού λοιπόν παρέλαβα το Σαββατοκύριακο τα πίσω καθίσματα σχεδόν τελειωμένα (θέλουν ΦΟΔΡΑ στην πίσω μεριά) είπα να τελειώνω με το χώρο αποσκευών...Ένας λόγος που επέλεξα χειροποίητη ακόμα είναι το οικονομικό καθώς ούτε καθίσματα πρόκειται να αλλάξω αλλά και Ίδη με τις τελευταίες παραγγελίες που έκανα ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ κοντεύω τα 6.500 μόνο σε υλικα-ανταλλακτικα.
(ΧΩΡΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΚΤΌΣ ΒΆΨΙΜΟ ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ).
ελπίζω να αρέσει το αποτέλεσμα καθώς είναι πολύ πρακτική..
Θέλει να βάψιμο ο σκελετός και επένδυση δερματινης.
Όλη η εταζιερα είναι αφαιρούμενη και ανοιγοκλείνει όπως ένας μεντεσες..
Παραθέτω φωτογραφίες και ελπίζω να μην κούρασα
Attachments
-
232,3 KB Προβολές: 49
-
237,3 KB Προβολές: 52
-
211,3 KB Προβολές: 55
-
161 KB Προβολές: 55
-
198,6 KB Προβολές: 53