Φωτογραφίες με Citroen SM

nonos

Member
Reaction score
23.056
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα

dap

Member
Reaction score
1.455
Πόντοι
407
και όσο και αν φαίνεται περίεργο η φωτογραφία με τις 2 SM είναι τραβηγμένη στη Θεσσαλονίκη.......

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.748
Πόντοι
827
και όσο και αν φαίνεται περίεργο η φωτογραφία με τις 2 SM είναι τραβηγμένη στη Θεσσαλονίκη.......
Τελικά ο παράδεισος δεν είναι πολύ μακριά :lol:

dap

Member
Reaction score
1.455
Πόντοι
407
Βρέθηκα πίσω από την δίχρωμη της φωτογραφίας για λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν από 1,5 χρόνο και μου είχε κάνει εντύπωση πόσο στενή φαινόταν από πίσω. Κοιτάζοντας τώρα τις διαστάσεις βλέπω ότι οι εμπρόσθιοι τροχοί έχουν απόσταση 1,52 μέτρα και οι οπίσθιοι 1,32 μέτρα, είκοσι εκατοστά πιο μέσα. Αν παρατηρήσει κανείς την φωτο η γραμμή του αυτοκινήτου συνεχίζει να στενεύει πιο έντονα μετά το τέλος του πίσω τροχού. Από πίσω στο κάτω μέρος της το πλάτος φτάνει για τα (ομολογουμένως υπερμεγέθη για τα σημερινά δεδομένα) φώτα και την λέξη CITROEN ανάμεσα και ΤΕΛΟΣ. Το σχέδιο είναι μοναδικό στα δικά μου μάτια και αξεπέραστο.

Με όλα τα παραπάνω θέλω να πω ότι τις δεκαετίες εκείνες οι σχεδιαστές της εταιρείας δεν φοβούνταν να πειραματιστούν και να μας δώσουν σχέδια πρωτοποριακά. Μπορεί κάποια να μην είχαν την ευρεία αποδοχή ή να μην άντεξαν στον χρόνο, αλλά αυτά που "επέζησαν" είναι ο ορισμός του "χάρμα οφθαλμών"

nonos

Member
Reaction score
23.056
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Berlage Stock Exchange - Amsterdam, 1995
Η xantia πισω, έκθεμα ως καινουργιο αυτοκινητο..
Και οι "γλομποι" γυρω γυρω να διαφημιζουν...
37966

:love:

Top Bottom