Eσυ φτιαχνεις τη χιονατη και φτιαχνεσαι και εσυ μαζιΆλλη πάλι αυτή???
Έχω χάσει την μπάλα![]()

Του Μιχαλη είναι!!!!!!!!!!!
Eσυ φτιαχνεις τη χιονατη και φτιαχνεσαι και εσυ μαζιΆλλη πάλι αυτή???
Έχω χάσει την μπάλα![]()

ααααααααEσυ φτιαχνεις τη χιονατη και φτιαχνεσαι και εσυ μαζι
Του Μιχαλη είναι!!!!!!!!!!!

Και ειναι!!!!!Απιστευτα περιποιημενη φαινεται!

charging..station.. & οδηγος για petrolhead
orry...

το γλυκό με παγωτο σκεφτοσουν το χθεσινό...?Βαλαμε..ενα ωραιο..stickeraki..απο την παγκοσμια του2016 στην ολλανδια...και ποτισα κατι βασιλικους σκεφτομενος..μπροστα...διαφορα..
Δεν με προσεχες φιλε...δεν εφαγα..καθολου..απο ποιο γλυκο..παγωτο? εγω δεν ...καθολου....μονο καφε..το γλυκό με παγωτο σκεφτοσουν το χθεσινό...?
Η θα μιλήστε ανοιχτά η σταματήστε τους γρίφουςμια μινιατουρα σε χρυσαφι κατι...και την χαζευα.

Ενα δικιο..μεγαλο..το εχεις..οπως και να εχει...παντως...(ως προς το γλυκο το σχολιο..)Η θα μιλήστε ανοιχτά η σταματήστε τους γρίφους
Κάτι ξέρετε και μιλάτε με γρίφους...![]()

Emena diladi pou ime 51 ke pao bolta ton skylo mou...echo like...?...eh...?Ενα δικιο..μεγαλο..το εχεις..οπως και να εχει...παντως...(ως προς το γλυκο το σχολιο..)
Εγω παντως με γριφους δεν μιλω ...(καπου καπου...φτιαχνω..ιστοριες...οχι απο το μυαλο μου...βεβαιως... και μεσα απο εδω..προσπαθω να μεταφερω τα συναισθηματα..και τις εμπειριες μου.. και σε αλλους... φιλους)....
Τωρα που το λες αγαπητε μου φιλε Αποστολε...
Συμπαθω πολυ..με πολλα like.....ανθρωπους γυρω στα 65 που βγαζουν τον σκυλο τους βολτα.....
Ciao..my friend..
I am waiting...![]()
Ρε ανθρωπε μηπως εχεις γινει citro doctor.. η θα μεταφερεις τους παντες στο υπογειο...Etimi i TRD...alachtike timing belt, antlia nerou ke ta schetika rollakia, episis ke to nero tou psigiou...ke oi dio embros spheres...
View attachment 3594 View attachment 3595 View attachment 3596 View attachment 3597 View attachment 3598