Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Χρήστο!Βγάζουν μια εξαιρετική αρμονία και ηρεμία αυτές οι φωτογραφίες! Πάντα ήρεμες στιγμές κοντά στη φύση στο σπίτι με την οικογένειά σου εύχομαι Νίκο!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Χρήστο!Βγάζουν μια εξαιρετική αρμονία και ηρεμία αυτές οι φωτογραφίες! Πάντα ήρεμες στιγμές κοντά στη φύση στο σπίτι με την οικογένειά σου εύχομαι Νίκο!

Και σε εσένα Απόστολε σε ευχαριστώ πολύ! Όλοι να είμαστε πάντα καλά!Εύχομαι να προστεθεί και άλλο αγαπητέ και να έχετε υγεία και χαρά να χαίρεστε και το σπίτι και τα αυτοκίνητα![]()
Τι θα μπορούσε να ήταν?σκεφτόμουν ότι ο κύκλος των φωτογραφιών αυτών θα γεμίσει και με άλλο μέλος

αντι να πας μπροστα σε αμαξια..πας πισω πρωτα με c5 meta me cx.....
Ωραίες ιστορίες. Δηλαδή θα μπορουσες να είσαι "visamanolis" !!1977 οταν ημουν 4 χρονων σκαει μυτη ο πατερας με ενα dyane σε μπλε βεραμαν χρωμα....το κρατησαμε 2 χρονια δεν ξερω ποσα χλμτρα ......το 1979 μπαινει στην οικογενεια το πρωτο βιζα 652 σε θαλλασι χρωμα....το κραταμε μεχρι το 1987 οπου δινετε με 280.000 χλμτρα και επισκευασμενη μηχανη στεγανοποιηση καλαμιων και αλλαγη ελατηρια φλαντζες κλπ κλπ περιπου στα 260.000.....για το βιζα ξερω οτι το πηρε ενα παιδι και επειδη επεσε σε πολυ μικρη καραμπολα το εβαψε ολο μαυρο και το εκανε σειρα 2.....μετα απο λγα χρονια δεν το ξαναδα αλλον τοφαγε η μαρμαγκα της αποσυρσης το 1992-93 διοτι το παιδι πηρε ΖΧ
το 1987 μπαινει στην οικογενεια ΒΧ ΑΤΟΥΤ 1.124 δινετε με 600.000+++ το 2003 για χαρη εν0ς ξαρα 1400 το οποιο υπαρχει και σημερα η τυχη του ΒΧ για 2-3 χρονια μετα την πωληση του βρισκετε στο δημο αγιου Δημητριου στα γιαννενα...εκτοτε χανετε η τυχη του......
Αυτη ειναι η ιστορια του πατερα μου...
Στα δικα μου...1994 αγοραζω μηχανη και μετα απο 2 μηνες λεει ο μπαμπας μου...δως την να παρουμε ενα βιζα...οκ δινω την μηχανη και σκαει στην πατρα που σπουδαζα με ενα βιζα 652 μοντελο 1978 εισαγωγης απο βελγιο...γινετε ενα γερο μαζεμα σε οτι θες απο μηχανικα αλλα δυστυχως η λαμαρινα ειχε πολλα θεματα απο σαπιλα....στα 1997 αλλαζω μοτερ μονος μου βρηκα ενα μοτερ με 60.000 και τοφορεσα επανω (απο την μηχανη αυτη πηρα και το σασμαν μετα)....ολα καλα...το 1998 βρηκα ενα αλλο βιζα σειρα 2 1984 παλι 652 πρασινο με μηχανη χαλια και λαμαρινα κουκλα μενω με το πρασινο μεχρι το 2001 οσπου το 2001 ξηλωνω οτι καλο ειχε το μπλε βιζα και το δινω αποσυσρση για τα ματια ενος φιατ μπραβα ..πολυ καλο αυτοκινητο (το πρασινο το παιρνει ο αδερφος μου μεχρι το 2004 παραλιγο να καψει μηχανη) το φιατ εμεινε στα χερια μου μεχρι μεσα μαρτιου το 2005 οπου καταστρεφετε ολοσχερως μετα απο τροχαιο...ε δεν αργησα ο διακαης ποθων απο το 2000 ηταν ξανθια 2 ενα μηνα μετα περασε στα χερια μου το ξανθια που εχω.....βρεθηκαμε λοιπον στην οικογενεια να εχουμε ενα ξαρα 2 ενα ξανθια 2 ενα βιζα 2 και για λιγο κανα χρονο ενα σειτσεντο σπορτνγκ αμπαρθ 2001 μοντελο...
μετα απο ηλιθια σκεψη φευγει το βιζα........και μετα απο λιγο και φιατ...και εμεινα με το ξανθια που δεν εχω σκοπο να το δωσω ηδη σαν αμαξι εχει απαξιωση σε τιμη οποτε δεν το σκεφτομαι..ηδη το μαζευω οτι χρειαζετε....τα λαθη αν επαναλαμβανονται ειναι μλακια..
Εχουμε και συνεχεια.....το 2009 αγοραζετε ενα honda jazz 1200 καινουργιο σε κοκκινο χρωμα αφου εδωσαμε ενα σεατ πιπιζα του 2002 αυτη τη στιγμη το αμαξι αυτο το τζαζ εχει 69.000 μεχρι και τον ιουνιο του 2019 ηταν κανονικα σε κυκλοφορια μετα τον θανατο του πατερα μαιος 2019 το τζαζ παραδοθηκαν πινακιδες και πλεον αναπαυετε σε ενα πολυ ωραιο κλειστο γκαραζ ..και αυτο διοτι μας εχει μεινει η xsara του πατερα μου που ακομα για συναισθηματικους λογους δεν θελω να το δωσω.....κατα 90% θα παροπλιστει η xsara η θα δωθει...ακομα δε ξερω...
Καπου το σεπτεμβρη του 2019 αποφασιζω για ενα ολικο μαζεμα της xantia παραγγελνω μοτερ 1800 16ν μαζι με πληρης σετ μετατροπης απο τα 1600 στα 1800 16ν το μοτερ εχει 130.000.....και στο δεκεμβρη 2019 αποφασιζετε η αγορα μιας νεας ξανθιας 2 πιο φρεσκιας με πληρη ηλεκτρικο εξοπλισμο με τα μισα χλμτρα απο τα δικα μου με πολυ καλη φανοποιια αλλαγμενα τοπ μαουντ δισκο πλατο σερβις ιμαντες....οποτε εχει πλεον ακινητοποιηθει η ξανθια η 1600 η οποια εχει δρομολογηθει να γινει δοτης ανταλακτικων........το μελλον και οι καταστασεις γενικα θα δειξουν πολλα πραγματα...διοτι αλλα υπολογιζουμε και αλλα ερχονται...!!!!!
βεβαια φευγει η μια ξανθια ηρθε αλλη....οποτε γλυτωσαμε το κραξιμο της μλκιας....
Και εις αλλα με υγειαν....!!!
Εκτός από τη CX, οι υδροπνευματικές Citroen που έχω αρχίσει να εκτιμώ πραγματικά τον τελευταίο καιρό είναι η C6, η Xantia (ιδίως η Activa) και η C5 X7.Τι θα μπορούσε να ήταν?![]()
θα συμφωνησω 100% ηδη στα καλα αυτοκινητα οι τιμες εχουν ξεφυγει κοντα στα 2500 αδικαιοολγητα .....τιμη που ανετα μπορεις να ζητησεις σε μια ξανθια 30 χρονων με χαρ.κα αντικαςΝομίζω μια xantia 1.8 16v για χρήση έως 12.000km ανά ετος είναι η χρυση τομή μεταξύ ασφαλειας, ροπής, άνεσης, παγίων, νεότητας, αξιοπιστίας, εύρεσης ανταλλακτικών κτλπ.
Σε 2-3 χρόνια θα είναι δυσεύρετες σε σωστή κατασταση και αυτές.
Το ευχομαι!Μακάρι να βρεις κάποια στιγμή αγαπητέ ένα gs