Ταμπέλες και αναμνήσεις παλιότερων δεκαετιών

Reaction score
18.440
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ψαχνωντας να βρω τις ισορροπίες μου σε αυτή την δύσκολη περίοδο... Και για να παλεύω σκέψεις του μυαλού... Έχω αφιερώσει λίγο χρόνο.. να μπαίνω σε υπογεια, που μου κάνουν την τιμή να ανοίξουν... (μόνος ψαχνωντας...).
Σε αυτή την μοναχική βόλτα βρήκα και αγόρασα μια Original Brochura castrol φτιαγμένη για την Ελλάδα... Έχει την πατινα του χρόνου, αλλά αποτυπώνει κατ εμέ την εικόνα και τα όνειρα μιας δεκαετίας...

View attachment 22882

View attachment 22883

View attachment 22884

Όλα είναι πάνω σε ένα έργο τέχνης..... σε αρκετά μεγάλο μέγεθος.. Τεράστια θα έλεγα.. που στην πρώτη ευκαιρία θα πάει για σιδέρωμα. Και κορνίζα...

Α.. Και είχα την ευκαιρία να δω ποδήλατα πριν το 1920.... Εμπειρία ονείρων..
Παρ όλα αυτά συνεχίζω να αγαπώ. τα 2cv... Αλλά λέω για λίγο να κάνω και τίποτα άλλο..
Τα μανεκεν θα έχουν τώρα εγγόνια στο Πανεπιστήμιο....

minas

Member
Reaction score
3.112
Πόντοι
747
Δεν ειναι ακριβως ταμπελα,αλλα αναμνηση ειναι σιγουρα...

(Παντα ειχα απορια,εαν γινεται να διασωθουν και να επαναχρησιμοποιηθουν καπως,αυτοκολλητα σε παρομοια κατασταση)...

visa chrono

Member
Reaction score
28.786
Πόντοι
1.607
Δεν ειναι ακριβως ταμπελα,αλλα αναμνηση ειναι σιγουρα...

(Παντα ειχα απορια,εαν γινεται να διασωθουν και να επαναχρησιμοποιηθουν καπως,αυτοκολλητα σε παρομοια κατασταση)...
μπορεις να τυπωσεις το ιδιο καινουργιο

nonos

Member
Reaction score
24.762
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το τελευταίο κολλημένο το ειδα σ' ένα ασημί visa I που είχα ανεβάσει στο ανάλογο θέμα πριν 2 χρόνια.
Καλο ονομα την εποχή του, και μιας και δεν έχει σημασία πλεον.., που το χάλασε η επόμενη γενιά... Μετά κάπου στη Μαραθωνος με άλλη επωνυμια και άλλα θεματα και μπλεξιματα... Και τέλος εποχής τελικά.. Είχε και δύο cx ταυτόχρονα. Τη μια λευκή πανέμορφη σειρά ΙΙ μέσα έξω αλλά με μοτέρ Athena...την αγόρασε σε αντικατάσταση υπεροχης ασημί gsa ο πατέρας μιας συμμαθήτριας του αδελφού μου λίγα τετράγωνα απ' το σπίτι.. τελικά στον ΟΔΔΥ κατέληξε... η άλλη τέλεια σειρά Ι χρυσάφι 2400, αγνοω την τυχη της...

Και απο προσωπική εμπειρία του πατέρα μου με τη cx όταν ψαχτηκε ν αλλάξει συνεργείο αφού τελικά δεν έμεινε ευχαριστημένος από κανέναν τα 8 χρόνια που είχε τη cx.

minas

Member
Reaction score
3.112
Πόντοι
747
Aυτον το φουρνο τον θυμαμαι εν λειτουργια,και νομιζω πως ειναι και ο μοναδικος που εχω πετυχει στη ζωη μου να ψηνει ψωμι σε ξυλα.
Ο φουρναρης ειχε και 2 τρικυκλα ελληνικης κατασκευης.Το ενα μαλλον μαζευτηκε οταν εγιναν εργα,το αλλο ομως διατηρειται ακομα στην αυλη του σπιτιου.Μαλιστα εχει και μια ιδιαιτερη υπερκατασκευη που δεν εχω ξαναπετυχει.
Εαν δε,ριξεις μια ματια στο εσωτερικο του φουρνου,θα διαπιστωσεις οτι στον τοιχο εχουν διατηρησει και το...κηδειοχαρτο του φουρναρη..:cold:

nonos

Member
Reaction score
24.762
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Απιστευτό πραγματικά.. Ήταν και βράδυ δεν είδα μέσα. Τρομερές πληροφορίες. Ούτε το τρίκυκλο πρόσεξα κάπου.

nonos

Member
Reaction score
24.762
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ξεχασμένο στο χωριό καμία 25ετια.. Τόσα χρόνια περνούσα μπροστά του και δε το είχα προσέξει!
34876

nonos

Member
Reaction score
24.762
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Κατι μου "εβγαλε" οταν το πετυχα.. τοσο, που σηκωσα το κινητο..
38529

Top Bottom