Παλιές διαφημίσεις άλλων ιστορικών

minas

Member
Reaction score
3.089
Πόντοι
747
Το σίγουρο είναι ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη του τότε καθεστώτος της Τσεχοσλοβακίας δεν την έβρισκαν με αυτό το αυτοκινητάκι
Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γι αυτο.
Μου εχει διηγηθει ο πατερας μου σκηνικο απο την εποχη εκεινη...skoda 130(το ιδιο πραγμα με περισσοτερα νικελ και πιο μεγαλο και δυνατο μοτερ),με τσεχικες πινακιδες (η ισως διπλωματικου σωματος)περιμενει στο φαναρι.Διπλα του κατι αμαξακια επιπεδου autobianchi abarth τραβανε ξερογκαζιες περιπαικτικα..Οταν αναψε πρασινο το φαναρι,μαντευετε ποιος εφαγε τη σκονη ποιου...:lol:

Κοινως,το αυτοκινητο ειχε δυνατοτητες τις οποιες μπορουσαν να απολαμβανουν οι εχοντες του καθεστωτος.Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει,αλλα αυτο το μοτερ μπορουσε να φτασει σχεδον 100 αλογα με τα καταλληλα πειραγματα,αλλο αν μετεπειτα στο favorit δεν μπορυσε να βγαλει ουτε τα μισα εξαιτιας των αντιρρυπαντικων κανονισμων.
Ε,κι οσο για το σχεδιασμο...μη μου πειτε οτι τα tatra ηταν ομορφοτερα..που υποτιθεται απευθυνονταν αμεσα σε αυτο το κοινο..

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Η αντίληψη σχετικά με την πολυτέλεια, το αθόρυβο και το αγωνιστικό...

Είχαμε αυτό στην οικογένεια μαζί με το Α112. Αν εξαιρέσεις τους χώρους, τοΑ112 ήταν έτη φωτός σε όλους τους άλλους τομείς.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Αυτό το αυτοκίνητο σε αυτό το χρώμα σε αυτά τα κυβικά το έχει ακόμα και σήμερα ο θείος μου.
Με επιπλέον βέβαια τις σχετικές τρύπες από τη σκουριά

Nikephoros

Member
Reaction score
15.585
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Το αμάξωμα από κόντρα πλακέ δεν το λέει όμως...!!! Βάλε μία μηχανή σε ένα πατίνι, πάρε και μία ομπρέλα για να μη βρέχεσαι και είσαι έτοιμος με πολύ λιγότερα χρήματα, διότι το trabant δε διέφερε και πολύ από αυτό!

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Το αμάξωμα από κόντρα πλακέ δεν το λέει όμως...!!! Βάλε μία μηχανή σε ένα πατίνι, πάρε και μία ομπρέλα για να μη βρέχεσαι και είσαι έτοιμος με πολύ λιγότερα χρήματα, διότι το trabant δε διέφερε και πολύ από αυτό!
Υπάρχουν πατίνια με πιο εξελιγμένη ανάρτηση

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Polski 125 ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο ενός θείου μου (το πρώτο ήταν ένα beetle). Αυτό που θυμάμαι παιδί ήταν 1. Να κουδουνίζει σαν κουδουνίστρα και 2. Οι μεγάλοι χώροι του.

Reaction score
18.265
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827