Ο μικρόκοσμος των Citroen (Μοντελισμός) …

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλησπέρα σε όλα τα μελη, και καλως σας βρηκα!

Ως Citroenακιας κι εγω, συλλεγω διαφορα στατικα μοντελάκια και παλαια παιχνίδια σχετιζόμενα με Citroen! Ανέκαθεν όμως, ειχα παραπονο την ελλειψη της παρουσίας ενός Πονυ, καθως ηταν ενα από τα πιο κοινα αυτοκίνητα στους δρομους της χωρας μας!
Παρατηρώντας παραλληλα και την σταδιακη εξαφανιση των αληθινων αυτοκινητων από τους δρομους, φανταστηκα ότι θα ηταν στεναχωρο ενα τοσο αγαπητο και προσχαρο αυτοκινητακι, να ξεχαστεί, κι ετσι εκανα καποιες προσπάθειες να το 'παλεψω' το θεμα...
Με πολλη χαρα κι ενθουσιασμο λοιπον, σας παρουσιάζω το στατικο μοντελο του Πονυ, σε 1/43 κλιμακα! Είναι εξ ολοκληρου φτιαγμενο στο χερι από ρητινη/σκληρο πλαστικο τυπου ABS, με μηκος γυρω στα 8,2 εκ.
Προφανως κι εχει τις ατελειες του καθοτι χειροποιητο, αλλα ακομα κι ετσι, γεμιζει ενα 'κενο' (στα δικα μου ματια τουλάχιστον) που υπηρχε στην γκαμα των 1/43 μοντελων της Citroen.
Μεχρι στιγμης το εχω φτιαξει με hard top ολοκληρο και επισης σε pickup!
Εδώ σας παραθετω μερικες φωτογραφιες από τα μοντελάκια!
Πολύ καλή προσπάθεια μπράβο σου :)
Μπορείς να μου φτιάξεις μια DS cabrio? :p (αστείο ήταν αυτό)

AvF

Member
Reaction score
11
Πόντοι
22
..Ειλικρινα, σας ευχαριστω παρα πολύ για τα καλα σας λογια! Όχι μονο ενισχυουν την οποια χαρα μου εδωσε ολη αυτή η ιστορια, αλλα και δικαιώνεται αρκετος κοπος μεσα απ αυτα:)
Citrobella, εάν τα βρεις τα μοντελάκια αυτά που εφτιαξες, θα ηταν πολύ ωραιο να μας τα εδειχνες! Παλευοντας την σχετικα απλη φορμα του Πονυ στην 1/43, μου φαινεται αδιανοητο ποσο δυσκολο θα ηταν να βγει μια GSA στην 1/87!
και Pierre Boulanger, μακαρι να μπορούσαμε να φτιαξουμε μια DS Cabrio....ελα όμως που υπαρχουν αρκετοι κατασκευαστες στο εμποριο, που τις φτιαχνουν απιθανες! Καμμια σχεση με τις ιδιοκατασκευες μου!
Εάν θελεις να σου φτιαξω κανα Πονυ όμως, εδώ ειμαστε:)

visa chrono

Member
Reaction score
28.717
Πόντοι
1.607
Εμενα συγουρα. .
Εαν θες ενημερωσεμε και με Πμ.. για τις σχετικες λεπτομερειες
Και παλι μπραβο για την προσπαθεια..

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο..να πεις...:shoot:

Eγω...I love chapron...:citrolove::citrolove:
...ine san na echi plasi o theos tin telia gyneka...ke na tin kani boubalo o filos sou o Chapron...leme tora...

gerovas

Member
Reaction score
473
Πόντοι
417
ρε σεις, με το συμπάθειο, είναι χάλια αυτά του Σαπρόν...
καλα όταν σου δώσουν ένα καμπριο μην το πάρεις φώναξε εμένα και θα σε απάλαξω απο την αντιαισθητικη του παρουσία cigara

Top Bottom