- Reaction score
- 1.347
- Πόντοι
- 517
- Περιοχή
- Αθήνα - Αίγινα
Απίθανος 
1/1 φτιάχνει;

1/1 φτιάχνει;

οχι αλλα τα 1/4 που φτιαχνει ειναι ακριβά τον ειχα ρωτησει και μου ειχε πει κατι κοντα στα 1400€...Απίθανος
1/1 φτιάχνει;![]()
......ego gia 1:1...!!!Απίθανος
1/1 φτιάχνει;![]()

Σε τι μέγεθος? Φώτο παίζει?λοιπον στα jumbo μια εταιρεια η maisto εχει βγαλει 2σεβο σε μινιατουρα.....δεν μου πολυαρεσε βασικα διοτι δεν ηταν και τοσο καλο αντιγραφο...αλλα για να αρχισει η συλλγη καλο ειναι...δεν το πηρα ηθελα κατι καλυτερο ....
Αν είναι Maisto, τότε πρέπει να είναι αυτό σε 1/18: (πράγματι δεν λέει και πολλά ως μινιατούρα) Εγώ δεν το είχα αγοράσει από τα jumbo αλλά από άλλο παιχνιδάδικο.Σε τι μέγεθος? Φώτο παίζει?
Χμμμ.. Αν είναι αυτό δεν είναι τόσο άσχημο.. Αντιθέτως... Μανώλη αυτό είναι? Για πες να παω καμία βόλτα...Αν είναι Maisto, τότε πρέπει να είναι αυτό σε 1/18: (πράγματι δεν λέει και πολλά ως μινιατούρα) Εγώ δεν το είχα αγοράσει από τα jumbo αλλά από άλλο παιχνιδάδικο.
View attachment 1544View attachment 1545 View attachment 1546
νομιζω αυτο ειναι.....εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε στα jumbo το βρηκα..Αν είναι Maisto, τότε πρέπει να είναι αυτό σε 1/18: (πράγματι δεν λέει και πολλά ως μινιατούρα) Εγώ δεν το είχα αγοράσει από τα jumbo αλλά από άλλο παιχνιδάδικο.
View attachment 1544View attachment 1545 View attachment 1546
Μπορεί να έχεις δίκιο και να είναι Solido. Προσφάτως τα κατέβασα αποθήκη και δεν τα έχω πρόχειρα να το κοιτάξω. Όμως επιφυλάσσομαι...Το δικο μου maisto 2cv ειναι αρκετα καλυτερο απο το παραπανω.. Ανοιχτη οροφη,πανι πανω απο πορτμπαγκαζ, υφασματινα καρω και οχι πλαστικα καθισματα,νομιζω εχει φως πισω και καλυτεροι προφυλακτηρες. Μηπως το παραπανω ειναι solido?
νομίζω πως ειναι 1/24 το συγκεκριμένο...1/18 Norev
![]()
Καλησπερα flaminioνομίζω πως ειναι 1/24 το συγκεκριμένο...
Χρόνια πολλά Δημήτρη... όντως γράφει 1/18 έχω ακριβώς το ίδιο σε 1/24...Καλησπερα flaminio
1/18 ειναι.. καινουργιο απο 30 Μαιου διαθεσιμο..
http://www.carmodel.com/norev/181514/1-18/citroen/2cv-6-1975/71240
Ετσι και ετσι ..αν και δεν τα παω καλα με την 1/18
χρονια πολλα ..