- Reaction score
- 23.856
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ταλαίπωρο, ιδίως αν το δεις από κάτω..
η hard top ανοιγμένη σκεπη σπάνιο αξεσουάρ εποχής κ επίσης αρκετα ακριβο το βρησκω πολύ ωραιο

Δεν κανει πλακα ...δεν κανει..Υπήρχε όντως Μπατίστα αυτό ή κανείς πλάκα?!![]()
Ναι Χρήστο υπηρχε στο eBay είχα δει ένα πριν ένα χρόνο να πουλιέται κοντά στα 1000ευρωΥπήρχε όντως Μπατίστα αυτό ή κανείς πλάκα?!![]()

Και γιατί να το δώσει ρε παιδιάα εμένα το μπλε ήταν έτσι για 8 χρονια και δεν το έδωσα!"Δε το δίνω" vol #1
View attachment 20602
Να μην το δωσει...Και γιατί να το δώσει ρε παιδιάα εμένα το μπλε ήταν έτσι για 8 χρονια και δεν το έδωσα!
View attachment 20656

Μάντεψε που θα έβαζα τα λεφτά μου για το που θα πάει αυτό που ποσταρα. Για κάθε έναν σα κι εσένα αλλοι 9 τα πάνε πρεσσα στο τελος....Και γιατί να το δώσει ρε παιδιάα εμένα το μπλε ήταν έτσι για 8 χρονια και δεν το έδωσα!
View attachment 20656
Νονε συμφωνώ μαζί σουυ! Απλά πιστεύω πως αφού γλύτωσαν την εποχή που όλοι τα έδιναν για να αγοράσουν καινούργια (1999-2000) και τότε όντως είχαν πάει πολλά για σκραπ, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκατασταθουν ή να πουληθούν σε σωστά άτομαΜάντεψε που θα έβαζα τα λεφτά μου για το που θα πάει αυτό που ποσταρα. Για κάθε έναν σα κι εσένα αλλοι 9 τα πάνε πρεσσα στο τελος....

Ευτυχώς που είσαι και συ 2cv01 με την αθώα αισιοδοξία σου, οξυγόνο για μας τους μεγαλύτερους, αλλά δυστυχώς ο Χρήστος έχει 1000% δίκιο. Εκατοντάδες ιστορίες έχουν ειπωθεί εδώ με παρακαλια να τα τους τα πουλησουνε και στο τέλος πάνε για σκραπ. Ούτε τα τηλέφωνα δεν κρατάνε για να ξαναπαρουνε πίσω τους ενδιαφερομενους. Μόνον ο Μπατίστα έχει να μας πει μια ιστορία με θετική έκβαση.Νονε συμφωνώ μαζί σουυ! Απλά πιστεύω πως αφού γλύτωσαν την εποχή που όλοι τα έδιναν για να αγοράσουν καινούργια (1999-2000) και τότε όντως είχαν πάει πολλά για σκραπ, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκατασταθουν ή να πουληθούν σε σωστά άτομα![]()