- Reaction score
- 4.913
- Πόντοι
- 827
Αυτό θα πει αυτοκριτικήΠως και μου εχει ξεφυγει αυτη..![]()
Αυτό θα πει αυτοκριτικήΠως και μου εχει ξεφυγει αυτη..![]()
Θα έχω τα μάτια μου ανοικτά, μηπως και την ξαναπετύχω. Απλώς, δεν γνωρίζω αν είναι της περιοχής, οπότε θα την ξαναβρώ,Πως και μου εχει ξεφυγει αυτη..![]()
ή είχε έρθει στην περιοχή για επίσκεψη.
Μετα απο 9 χρονια στο γκαραζ! Θα πάω τρέχοντας να πάρω το τεύχος, όταν βγει! Για πρώτη φορά, ύστερα από καμιά τριανταριά χρόνια, να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, που περιμέναμε πότε θα πάει 1η του μήνα για να πάρουμε 4Τ και Auto Express....Ετοιμαζεται παρουσιαση στους 4τροχους! Αλλο φωτογραφια και αλλο απο κοντα που την ειχα πετυχει στο συνεργειο
View attachment 38879
Μερικές φορές οι 4Τ είναι ένθετο σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Οπότε, παίρνω. Αλλά, άλλο στύλ, άλλη γραφή, παρα το γεγονός ότι υπάρχει ένας από τους παλιούς, οδηγός αγώνων παλαιότερα.Θα πάω τρέχοντας να πάρω το τεύχος, όταν βγει! Για πρώτη φορά, ύστερα από καμιά τριανταριά χρόνια, να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, που περιμέναμε πότε θα πάει 1η του μήνα για να πάρουμε 4Τ και Auto Express....
Το συγκεκριμένο οδηγό αγώνων και πάλαι ποτέ δεξί χέρι του αείμνηστου Κ.Κ. ποτέ μου δεν μπορούσα να τον παρακολουθήσω, είτε όταν γράφει, είτε όταν μιλούσε σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Μιλάει και γράφει με έναν αποσπασματικό, συνθηματικό τρόπο και ούτε με συγκινούσε ιδιαίτερα το περιεχόμενο της ομιλίας/γραφής του... Οι 4Τ όπου έγραφαν προσωπικότητες όπως ο Στάθης, ο Νίκος Δήμου (είτε συμφωνούσες, είτε διαφωνούσες μαζί του), ο Νίκος Μάργαρης, ο Γιώργος Μιχαήλ και πολλοί άλλοι, είναι μία μακρινή ανάμνηση της παιδικής μας ηλικίας. Επισφράγισμα του ότι είναι μία εποχή που δεν πρόκειται να ξαναέλθει ήταν τα βουρκωμένα μάτια του Κ.Κ., όταν είχα την τύχη να κάτσω μαζί του για 3 ώρες, πριν από 13 χρόνια και μου έλεγε με τέτοιο παράπονο ότι "...μου τα πήραν όλα...".Μερικές φορές οι 4Τ είναι ένθετο σε Κυριακάτικη εφημερίδα. Οπότε, παίρνω. Αλλά, άλλο στύλ, άλλη γραφή, παρα το γεγονός ότι υπάρχει ένας από τους παλιούς, οδηγός αγώνων παλαιότερα.
Τελευταίο που πήρα, Μάϊος 26.
Ο συγκεκριμένος, είχε παντρευτεί κορίτσι της παρέας μας και έμενε στην γειτονιά μας. Και η σύζυγος αλλά και η αδελφή της, ενεπλάκησαν στο σπόρ. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα μαζί.Το συγκεκριμένο οδηγό αγώνων και πάλαι ποτέ δεξί χέρι του αείμνηστου Κ.Κ. ποτέ μου δεν μπορούσα να τον παρακολουθήσω, είτε όταν γράφει, είτε όταν μιλούσε σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Μιλάει και γράφει με έναν αποσπασματικό, συνθηματικό τρόπο και ούτε με συγκινούσε ιδιαίτερα το περιεχόμενο της ομιλίας/γραφής του... Οι 4Τ όπου έγραφαν προσωπικότητες όπως ο Στάθης, ο Νίκος Δήμου (είτε συμφωνούσες, είτε διαφωνούσες μαζί του), ο Νίκος Μάργαρης, ο Γιώργος Μιχαήλ και πολλοί άλλοι, είναι μία μακρινή ανάμνηση της παιδικής μας ηλικίας. Επισφράγισμα του ότι είναι μία εποχή που δεν πρόκειται να ξαναέλθει ήταν τα βουρκωμένα μάτια του Κ.Κ., όταν είχα την τύχη να κάτσω μαζί του για 3 ώρες, πριν από 13 χρόνια και μου έλεγε με τέτοιο παράπονο ότι "...μου τα πήραν όλα...".

Μετα θυμηθηκα οτι ειχα τραβηξει και φωτογραφια..