- Reaction score
- 24.966
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Όποιος πιστός να προσέλθει 

Μέσα αρκεί να μη χιονίζειΌποιος πιστός να προσέλθει![]()

Εσύ να αφήσεις τις τρολιές και να κανονίσεις να έρθεις.. Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να τα έχεις να μαζεύουν σκόνηΕγώ για τον καιρό ειπα....![]()

...

....

...I love you όμως....Μονίμως μια δικαιολογία..Σκόνη δεν μαζεύουν καρδιά μου...ούτε καν...κοκους αυτής....
Τις βόλτες αυτού του μηνa τις έκανα ντιζες σαζμαν...(competition)και παρεμφερή...for chrono......
Πάει για ολόκληρη εξάτμιση.....άρα ο φίλος σου δεν εχει ουτε για πικρό καφέ....
......I love you όμως....

Τάκη, δεν ξέρω ακόμα εάν τα καταφέρω, αλλά θα μπορούσα να περάσω να σε πάρω εάν όντως έλθω. Θα επικοινωνήσουμε...μηπως θελει κανενας συνοδηγο στη βολτα; λεω εγω τωρα... δεν κολαει να ακολουθει ενα hyundai... θα προτημουσα CX που δεν εχω μπει η τη DS του tryphon που εχει πει οτι εχει τις γνησιες σφαιρες. αν θελει καποιος εχω και δωρακι μινιατουρα c5 1/43 μιας και δεν τα θελω πια στη συλογη μου![]()
sorry gia greeklish allaxa kinito....μηπως θελει κανενας συνοδηγο στη βολτα; λεω εγω τωρα... δεν κολαει να ακολουθει ενα hyundai... θα προτημουσα CX που δεν εχω μπει η τη DS του tryphon που εχει πει οτι εχει τις γνησιες σφαιρες. αν θελει καποιος εχω και δωρακι μινιατουρα c5 1/43 μιας και δεν τα θελω πια στη συλογη μου![]()
sorry gia greeklish allaxa kinito....
apo mena poli euxaristws alla prepei na kateveis marathwna giati tha vrethw me ta paidia ekei
ε ναι ενοειται θα ερθω εγω μεχρι το σημειο εκινησης. απλα να ξερω διευθηνση για να το βρω. στην κηφησιας που ειχανε πει ειναι πολυ ευκολο παντωςκατσε να γινει πρωταε ναι ενοειται θα ερθω εγω μεχρι το σημειο εκινησης. απλα να ξερω διευθηνση για να το βρω. στην κηφησιας που ειχανε πει ειναι πολυ ευκολο παντως