Κυριακάτικη βόλτα στο Σχοινιά - Αγία Μαρίνα 29/01

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Εγώ για τον καιρό ειπα....:lol::lol:
Εσύ να αφήσεις τις τρολιές και να κανονίσεις να έρθεις.. Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να τα έχεις να μαζεύουν σκόνη :ninja:

visa chrono

Member
Reaction score
28.545
Πόντοι
1.607
Σκόνη δεν μαζεύουν καρδιά μου...ούτε καν...κοκους αυτής....
Τις βόλτες αυτού του μηνa τις έκανα ντιζες σαζμαν...(competition)και παρεμφερή...for chrono...cool5:scared::lol::lol:...
Πάει για ολόκληρη εξάτμιση.....άρα ο φίλος σου δεν εχει ουτε για πικρό καφέ:ninja::ninja::lol::lol:....

...:P:citrolove::citroen:...I love you όμως....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σκόνη δεν μαζεύουν καρδιά μου...ούτε καν...κοκους αυτής....
Τις βόλτες αυτού του μηνa τις έκανα ντιζες σαζμαν...(competition)και παρεμφερή...for chrono...cool5:scared::lol::lol:...
Πάει για ολόκληρη εξάτμιση.....άρα ο φίλος σου δεν εχει ουτε για πικρό καφέ:ninja::ninja::lol::lol:....

...:P:citrolove::citroen:...I love you όμως....
Μονίμως μια δικαιολογία.. :rocket:

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
ποιοι θα ειμαστε?θα με συνταντησετε νεα μακρη εμενα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Βολτούλα θα είναι Νίκο.. θα συναντηθούμε κάποια στιγμή που να βολεύει όσους έρθουν και θα κατηφορίσουμε.. Προτείνω κατά τις 10.30 κάπου στη Κηφισίας..

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
μου κάνει εντύπωση, που ούτε έστω ένας από Θεσσαλονίκη δεν ειναι στο φόρουμ... Να ήμασταν έστω λίγο πιο κοντά...

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
μηπως θελει κανενας συνοδηγο στη βολτα; λεω εγω τωρα... δεν κολαει να ακολουθει ενα hyundai... θα προτημουσα CX που δεν εχω μπει η τη DS του tryphon που εχει πει οτι εχει τις γνησιες σφαιρες. αν θελει καποιος εχω και δωρακι μινιατουρα c5 1/43 μιας και δεν τα θελω πια στη συλογη μου :lol:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
μηπως θελει κανενας συνοδηγο στη βολτα; λεω εγω τωρα... δεν κολαει να ακολουθει ενα hyundai... θα προτημουσα CX που δεν εχω μπει η τη DS του tryphon που εχει πει οτι εχει τις γνησιες σφαιρες. αν θελει καποιος εχω και δωρακι μινιατουρα c5 1/43 μιας και δεν τα θελω πια στη συλογη μου :lol:
Τάκη, δεν ξέρω ακόμα εάν τα καταφέρω, αλλά θα μπορούσα να περάσω να σε πάρω εάν όντως έλθω. Θα επικοινωνήσουμε...

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
sorry gia greeklish allaxa kinito....

apo mena poli euxaristws alla prepei na kateveis marathwna giati tha vrethw me ta paidia ekei

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
sorry gia greeklish allaxa kinito....

apo mena poli euxaristws alla prepei na kateveis marathwna giati tha vrethw me ta paidia ekei
:thanks: ε ναι ενοειται θα ερθω εγω μεχρι το σημειο εκινησης. απλα να ξερω διευθηνση για να το βρω. στην κηφησιας που ειχανε πει ειναι πολυ ευκολο παντως

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
:thanks: ε ναι ενοειται θα ερθω εγω μεχρι το σημειο εκινησης. απλα να ξερω διευθηνση για να το βρω. στην κηφησιας που ειχανε πει ειναι πολυ ευκολο παντως
κατσε να γινει πρωτα

Top Bottom