Την κρατούσα για την
1η της επόμενης 100αδας και αυτό γιατί η συγκεκριμένη είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη!
Νο.101 λοιπόν.
Είναι πέραν πάσης βεβαιότητας η πρώτη Citroen XM που πήρε ελληνικές πινακίδες!
Και αυτό γιατί ο αξιοσέβαστος ακαδημαϊκός ιδιοκτήτης της την παρήγγειλε από το Βέλγιο με εκτελωνισμό στην Ελλάδα την άνοιξη του 1989 επιστρέφωντας από ΗΠΑ και πήρε πινακίδες το καλοκαίρι του ίδιου ετους ανοιγωντας νέα καρτέλα/κωδικού μοντέλου καθώς δεν είχε εισαχθεί καν επίσημα ακόμη εδώ.
Υπάρχει μια τεταστια στορία για το πώς το βρηκα μπροστά μου αυτό το αυτοκίνητο μετα από 12 χρόνια και η ιστορία της συναντησης. Και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που τιμής ένεκεν αλλά και επειδή είναι ένα αυτοκίνητο που με άγγιξε συναισθηματικά δε θα μοιραστώ παρά τα λίγα παρακάτω.
Πρώτη φορά ωστόσο την είδα παρκαρισμενη ,και θυμάμαι την έκπληξη μέσα στη ρουτίνα των ημερών εκεινων, το 2008 σε δικό μου στιγμιότυπο παρακατω.
Δυστυχώς το αυτοκίνητο διαγράφτηκε οριστικά και δεν υπάρχει πια λίγους μήνες απ' όταν το ξαναβρήκα μπροστά μου χρόνια μετά την τελευταία φορά που το είχα δει σε άλλη πόλη. Ήταν πλέον ιδιαίτερα κουρασμένο σε κάθε τομέα και μετρούσε 4 χρόνια σε ακινησία έχωντας ξεπεράσει τις 330.000km.
Ήταν μια μπλε ατμοσφαιρική 2.0i ,με ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου γνήσιες και είχε την ιδιαιτερότητα να έχει το εσωτερικό με τα επίσης μπλε πλαστικα-ταμπλω-πανελ πορτών.