- Reaction score
- 24.965
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Την θυμόσαστε την πορτοκαλάδα? Νομίζω για ένα φεγγάρι την πουλούσαν και στην Ελλάδα..
Την θυμόσαστε την πορτοκαλάδα? Νομίζω για ένα φεγγάρι την πουλούσαν και στην Ελλάδα..
![]()

Κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος με HV.![]()
Κάποιος τοπικός αντιπρόσωπος με HV..
![]()
βλεποντασ αυτη τη φωτογραφια συμπεραινω οτι εκεινη την εποχη τα πραγματα ηταν τοσο απλα αλλα τοσο αληθινα και ωραια....Και άλλη μια
![]()
Όπως ακριβώς τα λες Χάρη.. Για αυτό έχουμε γεμίσει κυριολεκτικά το φόρουμ με παλιές φωτογραφίες, μπροσούρες και διαφημιστικά εποχής.. Για να μας ταξιδεύουν σε εκείνες τις εποχές.. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εγώ που είμαι μοντέλο 1972 κάτι πρόλαβα.. Έστω και σαν μακρινές οικογενειακές αναμνήσεις.. Υπέροχες και ανέμελες εποχές.. Τυχεροί οι γονείς μας...βλεποντασ αυτη τη φωτογραφια συμπεραινω οτι εκεινη την εποχη τα πραγματα ηταν τοσο απλα αλλα τοσο αληθινα και ωραια....
συμφωνω,,, εγω ειμαι μοντελο του 1980. κατι προλαβα και γω ε??Όπως ακριβώς τα λες Χάρη.. Για αυτό έχουμε γεμίσει κυριολεκτικά το φόρουμ με παλιές φωτογραφίες, μπροσούρες και διαφημιστικά εποχής.. Για να μας ταξιδεύουν σε εκείνες τις εποχές.. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εγώ που είμαι μοντέλο 1972 κάτι πρόλαβα.. Έστω και σαν μακρινές οικογενειακές αναμνήσεις.. Υπέροχες και ανέμελες εποχές.. Τυχεροί οι γονείς μας...
Βέβαια.. Ιδίως αν οι γονείς σου είχαν κάποιο....συμφωνω,,, εγω ειμαι μοντελο του 1980. κατι προλαβα και γω ε??
οι γονεισ μου ειχαν το vw beetle. εγω τρελαινομουν ομωσ για το 2cv! οταν ημουν 8 χρονων ειδα το 2cv σε μια ταινια του γνωστου louidi fines που το οδηγουσε μια καλογρια. απο τοτε το ερωτευτηκα. μεγαλωνοντασ εμαθα ποσο καλο ηταν αυτο το αυτοκινητο... ο ποθοσ μου δεν εσβησε ποτε και ετσι στα 33 μου το αποκτησα επιτελουσ!!! τωρα οσον αφορα το vw beetle το ευχαριστηθηκα που το πηρε η πρεσσα στην αποσυρση!! δεν το χωνευω καθολου γιατι υπερεκτιμηθηκε ενω ηταν αχρηστο. ολη η φιλοσοφια του γενικα.... τι περιμενεισ αμαξι του χιτλερ......Βέβαια.. Ιδίως αν οι γονείς σου είχαν κάποιο....
οι γονεισ μου ειχαν το vw beetle. εγω τρελαινομουν ομωσ για το 2cv! οταν ημουν 8 χρονων ειδα το 2cv σε μια ταινια του γνωστου louidi fines που το οδηγουσε μια καλογρια. απο τοτε το ερωτευτηκα. μεγαλωνοντασ εμαθα ποσο καλο ηταν αυτο το αυτοκινητο... ο ποθοσ μου δεν εσβησε ποτε και ετσι στα 33 μου το αποκτησα επιτελουσ!!! τωρα οσον αφορα το vw beetle το ευχαριστηθηκα που το πηρε η πρεσσα στην αποσυρση!! δεν το χωνευω καθολου γιατι υπερεκτιμηθηκε ενω ηταν αχρηστο. ολη η φιλοσοφια του γενικα.... τι περιμενεισ αμαξι του χιτλερ......