Διόραμα - Citroën 2cv

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Τωρα το θυμήθηκα!!!

Είχα κάνει και εγώ κάποτε ένα μοντέλακι 2cv. Μόλις είχα τελειώσει μια Chevrolet Bell Air σε κλίμακα 1:18 (τεράστια!) και βρέθηκε ένα (νοίζω Revell) 2cv σε 1:35 ...

Το είχα βάψει πορτοκαλί με μάυρα φτερά, του είχα βάλει μπροστά bullbar στο οποίο είχα τυλίξει μια κλωστή σαν σχοινι, είχα φτιάξει σχάρα οροφής στην οποία είχα βάλει και δυο έξτρα προβολείς, ειχα κόψει τις αναρτήσεις και τις είχα κολήσει πιο κάτω ώστε να ψηλώσει το 2cv, είχα "τρακάρει" το εμπρός δεξί φτερό (και του είχα βάλει λίγο κόκκινο "αιμα" ότι και καλά τράκαρε με ζώο!) και το είχα "λασπώσει" με καφέ χρώμα.... Όλα αυτά τα είχα κάνει σε ένα απογευμα χρησιμοποιώντας για τα extra τα πλαίσια απο το μεγάλο μοντελάκι και το αποτέλεσμα ήταν πράγματι πολύ καλό.Όταν θα ξαναπάω στο πατρικό θα κοιτάξω μήπως το βρώ, αλλά κατα 99% δεν πρέπει να υπάρχει πια....

NIGA

Member
Reaction score
48
Πόντοι
32
Πολύ ωραίο το heller Μεσιέ Φλαμίνιο! Έχω κι εγώ ένα Heller 1/43, αλλά δεν έχω τολμήσει να το φτιάξω κυρίως γιατί κόλλησα στο βάψιμο. Αν και το δικό μου μοντέλο είναι 50'ς και τα διαθέσιμα χρώματα περιορίζονται σε ένα γκρι, φοβήθηκα ότι αν το κάνω με πινέλο δεν θα γίνει καλό και με τον αερογράφο δεν είμαι εξοικειωμένος. Εσύ με αερογράφο το έβαψες;

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
NIGA said:
Πολύ ωραίο το heller Μεσιέ Φλαμίνιο! Έχω κι εγώ ένα Heller 1/43, αλλά δεν έχω τολμήσει να το φτιάξω κυρίως γιατί κόλλησα στο βάψιμο. Αν και το δικό μου μοντέλο είναι 50'ς και τα διαθέσιμα χρώματα περιορίζονται σε ένα γκρι, φοβήθηκα ότι αν το κάνω με πινέλο δεν θα γίνει καλό και με τον αερογράφο δεν είμαι εξοικειωμένος. Εσύ με αερογράφο το έβαψες;
Φίλε Niga, το έβαψα με πινέλο και σιγά σιγά γίνεται...για να βάψω μικρές επιφανείς, χρησιμοποίησα οδοντογλυφίδα... έχω κάνει της Heller 1/43 και έχουν βγει αρκετά καλά με πινέλο (πριν καμιά 20 αριά χρόνια )... αν το βρω θα ανεβάσω φωτογραφιες.... :)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Marios said:
Το άσπρο είναι βαμένο; :blink: νομιζα μόνο η οροφή :O τέλεια δουλειά :)
Είναι βαμμένο...και έχει αρκετές ατελείς, στην φώτο δεν φαίνονται :p , πάντως σε ευχαριστώ Μάριε... (έχω και ένα δεύτερο στα σκαριά που ετοιμάζω, μόλις είναι έτοιμο θα το ανεβάσω) ;)

NIGA

Member
Reaction score
48
Πόντοι
32
Λες να το τολμήσω δηλαδή; Αλλιώς το βλέπω να μένει στο κουτί για πάντα...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
οριστε και καποιες φωτος απο το τελικό διοραμα...
αυτο ηταν το πρωτο μου... και το ειχα φτιαξει πριν αρκετα χρονια

το δεντρο ειναι απο κορυφή ελατου...

visa chrono

Member
Reaction score
28.729
Πόντοι
1.607
Και καλά που έρχεται και κόσμος σπίτι....και σου βάζει και κάνα διόραμα σε περίοπτη θέση...όλα στην κορυφή της ντουλάπας θα τα είχες....:lol::lol:

Top Bottom