Κουκλαρα, και πολύ σπάνια, πρέπει να τη πάρεις!!!!!!!!!!!!Κατοπιν επικοινωνιας με τον ιδιοκτητη πηγα σημερα να δω μια cx νομιζωντας οτι προκειται για καποιo αμαξι για ανακατασκευη σε μετρια κατασταση, εχωντας μπερδεψει καποιες φωτογραφιες στο μυαλο μου.
Τελικα βρεθηκα μπροστα στο παρακατω θεαμα.. Μιλαμε για πρωτη σειρα cx2000 χωρις diravi και χωρις ηλεκτρικα παραθυρα. Εντελως γνησια, εντελως ασαπιστη και χωρις να εχει βγει στη βροχη!!! Θελει μονο καποια εσωτερικα και εξωτερικα minor repairs και βαψιμο.
Εχω αρρωστησει παιδια γιατι κλασσικα δεν μπορω να την παρω, ειπαμε πηγα νομιζωντας οτι ειναι καποιο donor car για ανακατασκευη, και η τιμη εινια τιμιοτατη. Ενημερωσα τον κατοχο οτι θα την ανεβασω εδω και ναι σε ανθρωπο που ξερει τι παιρνει, τη δινει.
Last edited:

Εκτος απ το οτι δε μπορω εκ φυσεως να δεχθω δανεικα ή δωρεες γιατι ετσι μεγαλωσα, χωρις να κατακρινω το αντιθετο!, δεν ειναι να πεις οτι μου λειπει ενα 500ρικο... με χωριζουν πολλα χρηματα. Θα κανω μια κουβεντα με τον father οταν γυρισει απο εξωτερικο μηπως του αρεσει η ιδεα να κανουμε κατι ως πατερας-γιος-χομπι και απο εκει και περα αν δεν γινει κατι, απο καρδιας ευχομαι να γινει αυτοκινητο της παρεας μας στα χερια καποιου που εχει την ανεση να την παρει. Ευτυχως ακομα και τωρα βρισκεται σε χερια που εκτιμουν και ξερουν τι εχουν.