Δεν έπαθε μόνο ο citrobella σήμερα σοκ...

GiAnniS

Member
Reaction score
7.940
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Κατοπιν επικοινωνιας με τον ιδιοκτητη πηγα σημερα να δω μια cx νομιζωντας οτι προκειται για καποιo αμαξι για ανακατασκευη σε μετρια κατασταση, εχωντας μπερδεψει καποιες φωτογραφιες στο μυαλο μου.

Τελικα βρεθηκα μπροστα στο παρακατω θεαμα.. Μιλαμε για πρωτη σειρα cx2000 χωρις diravi και χωρις ηλεκτρικα παραθυρα. Εντελως γνησια, εντελως ασαπιστη και χωρις να εχει βγει στη βροχη!!! Θελει μονο καποια εσωτερικα και εξωτερικα minor repairs και βαψιμο.

Εχω αρρωστησει παιδια γιατι κλασσικα δεν μπορω να την παρω, ειπαμε πηγα νομιζωντας οτι ειναι καποιο donor car για ανακατασκευη, και η τιμη εινια τιμιοτατη. Ενημερωσα τον κατοχο οτι θα την ανεβασω εδω και ναι σε ανθρωπο που ξερει τι παιρνει, τη δινει.
Κουκλαρα, και πολύ σπάνια, πρέπει να τη πάρεις!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Reaction score
18.450
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Κάτσε για μπερδεύτηκα.. 6 μωβ = 6*500=3,000€? :p

Λέγε ρε Νονέ έχεις μαζεμένο τίποτα?
παιδιά, δεν είναι δυνατό...

να τρως ψωμοτύρι για 5 μήνες και την έχεις.,..

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.334
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Οταν θες να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου στη ζωή θα κάνεις και το σκάτο σου παξιμάδι .... νομίζω πως όλοι το έχουμε κάνει!!!
Ouuuuuuu, ochi mono mia fora...ala an prokete gia Citroen sto telos kerdismenos bgenis, apo apopsi oikonomiki ke pio spoudea...apo apopsi ikanopiisis!
Afta.
Chathike o nonos...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.070
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ο νονος επαθε cxιτιδα είναι σπανια αρρωστια και γιατρευετε μονο αν οδηγεις κάθε μερα από λιγο ένα cx....

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.070
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Οταν θες να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου στη ζωή θα κάνεις και το σκάτο σου παξιμάδι .... νομίζω πως όλοι το έχουμε κάνει!!!
kai αν αυτό το κανεις ηδη και δεν βγαινει αυτό που θες...τι κανεις τωρα?

Reaction score
18.450
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
ο νονος επαθε cxιτιδα είναι σπανια αρρωστια και γιατρευετε μονο αν οδηγεις κάθε μερα από λιγο ένα cx....
κολάς περισσότερο τότε...

Δεν μπορείς να μπεις σε άλλο μη σιτροέν μετά...

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.070
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Αλλάζεις όνειρο!
μπααααααααα......δεν θα αλλαξω ονειρο...αφου δεν το εχω στην πραγματικοτητα ας το βλεπω στα ονειρα μου....είναι και αφορολόγητα ακομα...!!!!

GiAnniS

Member
Reaction score
7.940
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
μπααααααααα......δεν θα αλλαξω ονειρο...αφου δεν το εχω στην πραγματικοτητα ας το βλεπω στα ονειρα μου....είναι και αφορολόγητα ακομα...!!!!
:bow:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.070
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Sobara archiso ke anisicho...pou pige o nonos...
None? Ela emis imaste...min fobase...oi palaboi Citroenakides...
εβρεθει ο νονος ανησυχησα και τον πηρα τηλεφωνο να δω τι γινετε ρε παιδια....παλευει με ένα μοντελο 1995 σκουρο χρωμα....ετσι μου ειπε επισης μου ειπε να σας πω να μην ανησυχείτε και όλα είναι οκ......συντομα κοντα μας

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.334
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
εβρεθει ο νονος ανησυχησα και τον πηρα τηλεφωνο να δω τι γινετε ρε παιδια....παλευει με ένα μοντελο 1995 σκουρο χρωμα....ετσι μου ειπε επισης μου ειπε να σας πω να μην ανησυχείτε και όλα είναι οκ......συντομα κοντα μας
Merci...evtichos...

nonos

Member
Reaction score
24.787
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
παλευει με ένα μοντελο 1995 σκουρο χρωμα....
:shifty:
Ααααα ποσο παλιοπαιδο εισαι...!!!!! :lol::shifty:

Παιδες επιτελους κατα πρωτον εχω ενα σοβαρο υπολογιστη και οχι κινητο μπροστα μου για να γραψω. Κατα δευτερον πραγματικα αποδεικνυεται οτι το παρεακι αυτο ειναι αληθινο και πανω απ ολα ειναι η ουσιαστικη επικοινωνια που εχουμε αναπτυξει και η κοινη νοοτροπια αλληλοβοηθειας και συμπαραστασης που εχουμε. Θα μπορουσαν να ναι λογια του αερα αυτα και τα εχω δει να γραφονται, χωρις να ειναι αληθινα λογια, σε αλλους ιστοτοπους που τριγυρναω απο το 2009, αλλα το εννοω. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για το αληθινο σας ενδιαφερων και τη θεληση σας να βοηθησετε. Ακομα και πμ ελαβα :love: Εκτος απ το οτι δε μπορω εκ φυσεως να δεχθω δανεικα ή δωρεες γιατι ετσι μεγαλωσα, χωρις να κατακρινω το αντιθετο!, δεν ειναι να πεις οτι μου λειπει ενα 500ρικο... με χωριζουν πολλα χρηματα. Θα κανω μια κουβεντα με τον father οταν γυρισει απο εξωτερικο μηπως του αρεσει η ιδεα να κανουμε κατι ως πατερας-γιος-χομπι και απο εκει και περα αν δεν γινει κατι, απο καρδιας ευχομαι να γινει αυτοκινητο της παρεας μας στα χερια καποιου που εχει την ανεση να την παρει. Ευτυχως ακομα και τωρα βρισκεται σε χερια που εκτιμουν και ξερουν τι εχουν.
Ενα μεγαλο ευχαριστω!

Last edited:
Top Bottom