Βήχας

Stargazer

Member
Reaction score
2.073
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Χθες και ενώ ταξίδευα άρχισε το παπάκι μου να βήχει, όταν άφηνα το γκάζι σταματούσε και δούλευε ρελαντί. Αν το άφηνα λίγο ρελαντί μετά πατούσα γκάζι και όλα καλά μέχρι να το ξανακάνει.
Σταμάτησα έβγαλα την γραμμή καυσίμου απ' το φιλτράκι το οποίο βρίσκεται στο ράμφος χαμηλά και παρατήρησα ότι δεν έτρεχε σταγόνα παρόλο που το ντεπόζιτο ήταν γεμάτο.
Ρούφηξα με όλη μου την δύναμη αλλά ένιωθα ότι είναι τελείως βουλωμένη η γραμμή. Δεν μου ερχόταν τίποτα.
Φύσηξα και προσπάθησα ξανά , πήρε και για καμιά 20 χλμ πήγαινε ώσπου το ξαναέκανε, τράβηξα τότε τσοκ στο τέρμα και σταμάτησε ο βήχας φυσικά αν πατούσα λίγο γκάζι άρχιζε πάλι.
Έτσι γύρισα Θεσσαλονίκη
Περιμένω να σταματήσει η εθιμοτυπική βροχή της 25ης Μαρτίου και θα αρχίσω το ξηλωμα.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.782
Πόντοι
747
Δες το καύσιμο. Μπάς και είναι αυτά τα νερωμένα ?

Δες και το φίλτρο αέρα μην έχει κανεναν αρούκατο μέσα.

Taskos

Member
Reaction score
3.649
Πόντοι
777
Τί τάπα ρεζερβουάρ έχεις?

Stargazer

Member
Reaction score
2.073
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Τί τάπα ρεζερβουάρ έχεις?
Επείγουσας ανάγκης.
Βρήκα τι ήταν , η σίτα που έχει για τα σκουπιδακια είχε καταρρεύσει και την τραβούσε προς τα πάνω.
Μου έκανε εντύπωση παντός είχε σκουριάσει και όλα μέσα είχαν μια κόκκινη-ροζ απόχρωση.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.782
Πόντοι
747
Επείγουσας ανάγκης.
Βρήκα τι ήταν , η σίτα που έχει για τα σκουπιδακια είχε καταρρεύσει και την τραβούσε προς τα πάνω.
Μου έκανε εντύπωση παντός είχε σκουριάσει και όλα μέσα είχαν μια κόκκινη-ροζ απόχρωση.
Σίτα σε ποιό σημείο ? Του ρεζερβουάρ ?

Το κόκκινο ροζ, είναι οξείδια του χαλκού ή κράματος χαλκού.

Stargazer

Member
Reaction score
2.073
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Σίτα σε ποιό σημείο ? Του ρεζερβουάρ ?

Το κόκκινο ροζ, είναι οξείδια του χαλκού ή κράματος χαλκού.
Ναι αυτή που έχει η κατασκευή με το φλοτέρ.
Τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι που είχα ανοίξει ήταν όλα καθαρα. Τώρα είχε σκουριά μέσα.
Στην ανηφόρα έξω από την Βέροια κατάλαβα ότι δεν έχει δύναμη το αυτοκίνητο αλλά σκέφτηκα ότι είναι από το φορτίο.
Τελικά άλλο ήταν ...

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.782
Πόντοι
747
Ναι αυτή που έχει η κατασκευή με το φλοτέρ.
Τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι που είχα ανοίξει ήταν όλα καθαρα. Τώρα είχε σκουριά μέσα.
Στην ανηφόρα έξω από την Βέροια κατάλαβα ότι δεν έχει δύναμη το αυτοκίνητο αλλά σκέφτηκα ότι είναι από το φορτίο.
Τελικά άλλο ήταν ...
Υπάρχει περίπτωση να "έμεινες" από ισχύ ? ΠΟΤΕ !!!!!!!

Τα ιζήματα στο ρεζερβουάρ, σκουριές, χώμα, κλπ. προέρχονται από τις δεξαμενές των βενζινάδικων. Δεν μιλάω για μερικά που περιέχουν και πρόσθετα νόθευσης, αλλά και μόνον από "τίμια" να γεμίζεις, τις σκουριες και τα άλλα στερεα κατάλοιπα δεν μπορείς να τα αποφύγεις γιατί είναι από τις φθορές της δεξαμενής.

Taskos

Member
Reaction score
3.649
Πόντοι
777
Αφαίρεσες το ρεζερβουάρ?

Top Bottom