Αυτοκινητιστικές φωτογραφίες εποχής από την Ελλάδα

nonos

Member
Reaction score
24.517
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ετος 1995, πες εισαι 25-30 χρονων και αντι για καποιο "της σειρας" εχεις αυτο στα χερια σου.. :love: Μιλαμε για ονειρο...:love:

39117

39118

Last edited:

minas

Member
Reaction score
3.096
Πόντοι
747
Δεν ειμαι απολυτως βεβαιος για την πινακιδα,ωστοσο κατα 99% εχω μπει επιβατης στο συγκεκριμενο...:whistle::ninja:

Παντως για να πω τη μαυρη μου αληθεια,εκεινη την εποχη δεν ειχα σε υποληψη τετοιου ειδους αμαξια.Οχι γιατι δεν τα εκτιμουσα σαν μοντελα(καθε αλλο),αλλα γιατι το ολο tuning μου εβγαζε κατι του τυπου ''φτωχατζας που πουλαει μουρη με χρεπι 20ετιας''.Και εν πολλοις νομιζω οτι δεν επεφτα και πολυ εξω.Ακομα τριγυριζουν στο μυαλο μου κατι γυαλιστερα lada με starmag και καμποσα κιλα στοκο...:tongue:
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι σημερα τα αντιμετωπιζω με μεγαλη δοση νοσταλγιας,ασχετα αν δεν θα το εκανα σε δικο μου αμαξι.Οπως και να το κανουμε,ηταν πολυ χαρακτηριστικες εικονες μιας εποχης που δεν υπαρχει πια.

nonos

Member
Reaction score
24.517
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εντελως αντικειμενικα παντως μια ζαντα εποχης και μια καλη φανοποιεια - επαναβαφη χωρις φουσκωματα, λογω και της ευαισθησιας στη σκουρια ολων των αυτοκινητων της δεκαετιας '60-'70 δεν τη λες και καγκουρια. Δλδ η συγκεκριμενη καθε αλλο παρα καγκουρικη μου φαινεται.
Βεβαια εσυ αναφερεσαι σε κατι αλλο με το οποιο συμφωνω πολυ και γινοταν υπερβολικα αναλογως και τη μαρκα -> κομμενοι-ανοιγμενοι θολοι, φουσκωματα, ''κοστουμια'' irmscher/koenig, μασκες kamei, αναποδες-''πατουρατες'' ζαντες για αυξημενο offset κλπ καραγκιοζιλικια-χαροντικά...

Demetris

Member
Reaction score
1.181
Πόντοι
437
Ετος 1995, πες εισαι 25-30 χρονων και αντι για καποιο "της σειρας" εχεις αυτο στα χερια σου.. :love: Μιλαμε για ονειρο...:love:
Επειδή το 1995 το θυμάμαι πολύ καλά, αυτές, σε αντίστοιχη ή χειρότερη κατάσταση με αυτή της φωτογραφίας, τις κυκλοφορούσανε τότε κάτι καουμπόηδες πενηντάρηδες. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ήταν πολύ - πολύ σπάνιο για κάποιον κάτω των 30 να ενδιαφέρεται για αυτοκίνητα 20+ χρονών, πόσο μάλλον να είναι κάτοχος και να κυκλοφορεί.

nonos

Member
Reaction score
24.517
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μαλλον τον εαυτο μου σκεφτομουν.. :O:lol:

Top Bottom