Αντικλείδια Ιστορικού.....

2cv01

Member
Reaction score
3.530
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Καλησπέρα σας :) Αυτήν την απορία την έχω αρκετά χρόνια.... Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί να χάσω ενα απο τα δυο κλειδιά στο 2cv... Αλλά αν τυχών συμβεί και εφόσον έχουμε τους κωδικούς, που μπορούμε να απευθυνθούμε για να βγάλουμε αντικλείδι σε 2cv, cx, ds,gs,cx ??

Reaction score
18.477
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Καλησπέρα σας :) Αυτήν την απορία την έχω αρκετά χρόνια.... Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί να χάσω ενα απο τα δυο κλειδιά στο 2cv... Αλλά αν τυχών συμβεί και εφόσον έχουμε τους κωδικούς, που μπορούμε να απευθυνθούμε για να βγάλουμε αντικλείδι σε 2cv, cx, ds,gs,cx ??
αν έχεις ακόμα το δεύτερο κλειδί είναι πανεύκολο να βγάλεις αντίγραφο. Πας στον κλειδαρά της γειτονιάς σου και σου φτιάχνει ένα άλλο αντίγραφο. Με ελάχιστο κοστος σε έλαχιστο χρόνο.
Ευτυχώς τα κλειδιά των παλιών αυτοκινήτων είναι πάρα πολύ απλά, και αντιγράφονται πολύ εύκολα.

ή μήπως εννοείς να μείνεις χωρίς ούτε ένα κλειδί;

2cv01

Member
Reaction score
3.530
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Ναι σε περιπτώσει που έχουμε μόνο τον κωδικό τη γίνετε ?

Reaction score
18.477
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Ναι σε περιπτώσει που έχουμε μόνο τον κωδικό τη γίνετε ?
καλή απορία... Πρακτικά να σου πω, εγώ έχω 3 κλειδιά (και δυο τηλεχειριστήρια...) Να ξέρω ότι δεν θα χαθούν και τα 3...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.421
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Είχαμε χάσει τα πρώτα κλειδιά της CX και τώρα έχουμε μονο το δεύτερο ζευγάρι. Πάντως έχω καβάτζα κάποια αντίγραφα και προτιμώ να έχω αυτά σε χρήση παρά τα εργοστασιακά...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.242
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Στο 2cv αλλά και στην DS βγαίνουν πανεύκολα. Δεν χρειάζεται κωδικούς απλά και μόνο στο κλειδί. Στο Ίντερνετ βρίσκεις ακόμα και γνήσια κλειδιά άκοφτα τα οποία τα πηγαίνεις στο κλειδαριά μαζί με το γνήσιο και σου βγάζουν αμέσως. Το έχω κάνει και για τα 2..

Reaction score
18.477
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Στο 2cv αλλά και στην DS βγαίνουν πανεύκολα. Δεν χρειάζεται κωδικούς απλά και μόνο στο κλειδί. Στο Ίντερνετ βρίσκεις ακόμα και γνήσια κλειδιά άκοφτα τα οποία τα πηγαίνεις στο κλειδαριά μαζί με το γνήσιο και σου βγάζουν αμέσως. Το έχω κάνει και για τα 2..
και CX Aπόστολε το ίδιο είναι. Ρωτάει, τι κάνεις αν δεν σου έχει μείνει κανένα κλειδί (που εγώ δεν ξέρω να απαντήσω...)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.242
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
και CX Aπόστολε το ίδιο είναι. Ρωτάει, τι κάνεις αν δεν σου έχει μείνει κανένα κλειδί (που εγώ δεν ξέρω να απαντήσω...)
Δυστυχώς αλλάζεις την κλειδαριά που δένει στο τιμόνι αλλά και αυτό για το 2cv είναι σχετικά φτηνό.. Περίπου 150 ευρώ και συνοδεύεται με 2 νέα κλειδιά. Το έχω αλλάξει πριν καμία 20αρια χρόνια γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε χάσει και τα 2 και είχε βάλει μια άσχετη κλειδαριά στο πλάι..

Αν χάσεις τα κλειδαριά από τις πόρτες αλλάζεις τους 3 αφαλούς, 2 μπροστινές πόρτες και πορτμπαγκάζ, με πολύ μικρότερο κόστος..

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.421
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Δυστυχώς αλλάζεις την κλειδαριά που δένει στο τιμόνι αλλά και αυτό για το 2cv είναι σχετικά φτηνό.. Περίπου 150 ευρώ. Το έχω αλλάξει πριν καμία 20αρια χρόνια γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε χάσει και τα 2 και είχε βάλει μια άσχετη κλειδαριά στο πλάι..
Ναι, αλλά αν χάσεις τα κλειδιά και έχεις το 2CV κλειδωμένο... Η κλειδαρά, ή σπας το τζάμι και το ανοίγεις...:shoot:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.242
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ναι, αλλά αν χάσεις τα κλειδιά και έχεις το 2CV κλειδωμένο... Η κλειδαρά, ή σπας το τζάμι και το ανοίγεις...:shoot:
Όλα ανοίγουν πολύ εύκολα στο 2cv χωρίς να χρειαστεί να σπάσεις τϊποτα δυστυχώς...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.421
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Όλα ανοίγουν πολύ εύκολα στο 2cv χωρίς να χρειαστεί να σπάσεις τϊποτα δυστυχώς...
Ε, μετά δε σπας τζάμι.:grin:

2cv01

Member
Reaction score
3.530
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Στο 2cv οι πόρτες ανοίγουν πανεύκολα....
Αλλάζεις κλειδαριές στις πόρτες...
άλλα στο τιμόνι είναι αρκετά δύσκολο γιατί ασφαλίζει...
Ευτυχώς που δεν έχω χάσει κανένα μέχρι τώρα....
Αρά συμπέρασμα τα κλείδια του ιστορικού σαν τα ματία σας.....:grin::grin:
Φυσικά πότε μα πότε και τα δυο αντικλείδια σε ένα μπρελόκ μαζί γιατι μετα θα υπάρχει θέμα και μπαίνεις σε μεγάλη διαδικασία.....

visa chrono

Member
Reaction score
28.791
Πόντοι
1.607
Υπαρχουν εκει έξω πολλοί που ασχολούνται με κλειδιά απο τα αγαπημενα μας οχηματα..
Εκτος απο τους γνωστούς άγνωστους...( μπορείς σε icccr ..να βρεις..) υπάρχει και κατι τετοιο...:toilet:

http://www.key-men.com/index.html

https://keysinthepost.com/product/citroen-car-key/

Και εμπορος στο ebay.. με αρκετο στοκ..

http://www.ebay.com/itm/Classic-Citroen-2CV-Dyane-DS-Blank-Key-for-Door-Lock/322316980495

2cv01

Member
Reaction score
3.530
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Υπαρχουν εκει έξω πολλοί που ασχολούνται με κλειδιά απο τα αγαπημενα μας οχηματα..
Εκτος απο τους γνωστούς άγνωστους...( μπορείς σε icccr ..να βρεις..) υπάρχει και κατι τετοιο...:toilet:

http://www.key-men.com/index.html
Πόλυ ενδιαφέρον άρα απο ότι κατάλαβα, δεν είναι και πολύ δύσκολο υπάρχουν πολλές λύσεις :)

visa chrono

Member
Reaction score
28.791
Πόντοι
1.607
Πόλυ ενδιαφέρον άρα απο ότι κατάλαβα, δεν είναι και πολύ δύσκολο υπάρχουν πολλές λύσεις :)
Ακριβως αγαπητε μου...
Θελει ψαξιμο υπομονη..και αποταμίευση για το τι ψάχνεις..
Τα παντα υπαρχουν καποια ευκολα..και καποια ποιο δυσκολα..αλλα ολα υπαρχουν...:toilet::citrolove:moneybox

:citroen:

2cv01

Member
Reaction score
3.530
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Ευτυχώς μέχρι και σήμερα με το κατάλληλο ψάξιμο βρίσκουμε πολλά πράγματα :)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.070
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Είχαμε χάσει τα πρώτα κλειδιά της CX και τώρα έχουμε μονο το δεύτερο ζευγάρι. Πάντως έχω καβάτζα κάποια αντίγραφα και προτιμώ να έχω αυτά σε χρήση παρά τα εργοστασιακά...
μεχρι να κοψεις ξανα γνησια συμφωνω με το μικρο....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.421
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
μεχρι να κοψεις ξανα γνησια συμφωνω με το μικρο....
Γνήσια δεν ξέρω αν υπαρχουν, αλλά βρήκα σε κλειδαριά για της μηχανής...
Ποιο μικρό έννοιες;

Top Bottom