HARRIS YPSILANTIS
Member
TO exv δει και δε μου λεει κατι δεσ και το ford focus mw 120 γινεται πιτα!! κατι κοζανιτεσ μαζι με τον πατερα μου παλια κανανε κοντρεσ σκαραβαιοσ και ds kai h ds χτυπησε με 150 πανω σε τσιμεντενιο τειχιο ολοι ειπαν οτι σκοτωθηκαν αλλα δεν επαθαν γρατζουνια!! τρακαρα ωσ συνοδηγοσ με ενα φιλο μου παλια με suzuki wagon r κουβασ και με εβγαλε η πυροσβεστικο απο μεσα το αμαξι εγινε πιτα σε δρομο που δεν πασ πανω απο 80 με τιποτα φυσικα εφταιγε ο φιλοσ μου που οδηγουσε 3 χρονια καθημερινα με το 2cv ενιωσα τι θα πει ενεργητικη ασφαλεια στο δρομο με την ds επισησ το ιδιο και το ειπα πολλεσ φορεσ οτι εμπειρογνωμονεσ στη γερμανια εντυπωσιαστηκαν με την παθητικη ασφαλεια και ελεγχομενη παραμορφωση του 2cv η πλατφορμα του δηλαδη το σασι εχει απο τισ καλυτερεσ απορροφησεισ συγκρουσησ... το ξερω οτι ο σκαραβαιοσ δεν τα τηρει ολα αυτα και θα ειμαι πιο προσεκτικοσ.. α και κατι ακομα δεν το fiat to seicento που γινεται λιωμα με μολισ 60 χιλιομετρα επιμενω στην γνωμη μου και απο προωπικη εμπειρια αλλα και πληροφοριεσ αποδεδειγμενεσΣε ενα ιστορικο βασικα σε αντιμετωπιζουν σαν κινητο εμποδιο... ενοχλουνται συνηθως (κακως)
Κατα τ αλλα οτιδηποτε ερχεται απο το '70 εχει πολυ χειροτερη παθητικη ασφαλεια απο σημερινα κουβαδακια..
Βρες το video που χτυπαει ενα renault modus μ ενα παλιο "πλοιο" των '80s να σου λυθουν οι αποριες... Η τεχνολογια προχωραει και ο χρονος ειναι αδυσωπητος. Ο ρομαντισμος και η αγαπη για τις απιστευτες αυτες citroen ειναι κατι αλλο απο τα στεγνα νουμερα και τις μεθοδους παραγωγης.