Πλύσιμο σιδέρωμα γιατι είναι σε καλή κατάστασηΘα τις πλύνεις, σιδερώσεις κλπ η θα πάρεις καινούργιες?
Προς το παρών τις έχω και μουλιάζουν και το νέρο άλλαξε σε dark black 
Πλύσιμο σιδέρωμα γιατι είναι σε καλή κατάστασηΘα τις πλύνεις, σιδερώσεις κλπ η θα πάρεις καινούργιες?
Προς το παρών τις έχω και μουλιάζουν και το νέρο άλλαξε σε dark black 
Χαχαχα.. Μπράβο..Πλύσιμο σιδέρωμα γιατι είναι σε καλή κατάστασηΠρος το παρών τις έχω και μουλιάζουν και το νέρο άλλαξε σε dark black
![]()
ΤέλειοΧαχαχα.. Μπράβο..
Δες στο παρακάτω link.. Έκανα πρόσφατα την ίδια δουλειά με τα δικά του τα μαμά.. Πλύθηκαν και έγιναν καινούργια!
http://my2cv.gr/forum/threads/Νέα-εσωτερική-ταπετσαρία….524/page-3
Υπάρχει κανας τρόπος να μην φουσκώνει η ταπετσαρία απο την πλεξούδα ?? 

Αύριο θα βάλω φώτο απο τις ταπετσαρίεςΔυστυχώς όχι αλλά σκέψου ότι και από τη μαμά του έτσι ήταν..![]()

Φανταστείτε τ βενζίνη καίνε τα καημένα
Σορρυ για τήν φωτο αλλα μώλις έβρεξε και έτρεχα σε χωματόδρομο

Ασε η μπαταρία που έχω πάνω είναι 6 χρονών και αρχισε να νυχτώνει .. Επίσης τα 2cv δεν έχουν και τα ποιο καλά φώτα .. Οπότε 115 με κατανάλωση 10 l/hΜπράβο μικρέ. Δώσε......

Ακακιε μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα στον 2cv01 για να του δώσεις το τηλεφωνο σου. Καλό είναι να αποφευγεις να δημοσιοποιεις ετσι τα στοιχεια σου. Αγαπητέ Αποστόλη να επιληφθεις επι του θεματοςΓια σου2cv01 ειμαι ο akakios αν θελεις να μου στηλεις το τηλ σου με μυνημα να σε παρω τηλ να σε ρωτησω καποια πραγματα το τηλ ειναι **********.Σε εφχαριστω
Στείλε σε προσωπικό μήνυμαΓια σου2cv01 ειμαι ο akakios αν θελεις να μου στηλεις το τηλ σου με μυνημα να σε παρω τηλ να σε ρωτησω καποια πραγματα το τηλ ειναι ***********.Σε εφχαριστω
Edit: Διαγραφή κινητού.

Για σου2cv01 ειμαι ο akakios αν θελεις να μου στηλεις το τηλ σου με μυνημα να σε παρω τηλ να σε ρωτησω καποια πραγματα το τηλ ειναι ***********.Σε εφχαριστω
Edit: Διαγραφή κινητού.
Μετα το καθαρισμα απο λαδια και αλλαγη ντιζας συμπλεκτηΣασμαν...

Ωραιες δουλειες...αν θες πες μας κ δυο λογακια...με ενδιαφερει πολυ το θεμα...Σήμερα έφοδο στα φρένα
1) Αλλάγη αντλίας φρένων
2) Αλλαγή μαρκουτσιών
3) Αλλαγή δίσκων φρένων ( πριν 1 μήνα )
View attachment 8320
View attachment 8321