Έχετε συναντηθεί ποτέ μέλη του φόρουμ?

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
παιδια ειμαι σχετικα καινουργιος εδω και δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα εχετε βρεθει ποτε ολοι καπου για ενα καφε?
φανταζομαι οτι οι πιο πολλοι ειναι απο Αθηνα....δεν θα ηταν μια ωραια ιδεα ενας καφες για να γνωριστουμε?εκτος αν γνωριζεστε και ο μονος ασχετος και αγνωστος ειμαι εγω ....χα χα χα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
παιδια ειμαι σχετικα καινουργιος εδω και δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα εχετε βρεθει ποτε ολοι καπου για ενα καφε?
φανταζομαι οτι οι πιο πολλοι ειναι απο Αθηνα....δεν θα ηταν μια ωραια ιδεα ενας καφες για να γνωριστουμε?εκτος αν γνωριζεστε και ο μονος ασχετος και αγνωστος ειμαι εγω ....χα χα χα
Είναι κάτι το οποίο δεν έχει γίνει και πρέπει να γίνει άμεσα. Σε δυο βδομάδες έρχεται και ο @citrobella οπότε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πούμε όλοι μαζί :D

Σε αυτό το θέμα θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες ;)

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
υπαρχει καποιο μερος (καφετερια ) σχετικη με citroen ,2cv? εγω που εχω σχεση και με βεσπες εχουμε βρει καποιες καφετεριες στεκια σχετικες με βεσπες.βασικα ας γινει η συναντηση και ισως ειναι το τελευταιο που απασχολει

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
οποτε πρεπει να γινει......

αλλη ερωτηση .μπλουζακια εχετε βγαλει? δεν εχω δει να αναφερετε κατι σχετικο!!!!
Και αυτό το έχω σκεφτεί αλλά το έχω αμελήσει.. Ψαχνώ κάποιο καλό μαγαζί αν ξέρεις κάποιο μου λες :)

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
επειδη στο φορουμ με τις βεσπες ειχα αναλαβει εγω και στο ενα μαγαζι που πηγα η εξυπηρετηση ηταν απογοητευτικη και επειδη διαχειριστηκα τα λεφτα καποιον ανθρωπων επαθα και εμαθα.εν τελει ολα καλα.βρηκαμε με τα παιδια ενα μαγαζι στα εξαρχεια

ηταν απλα εκπληκτικοι.διαθετουν site στο οποιο μπορεις να στειλεις το λογοτυπο να κανεις chat με τον γραφιστα και στο φτιαχνει οπως το θες.μας παρεδωσε τα μπλουζακια μεσα σε 3 μερες.αψογη δουλεια .μειναμε 100% ευχαριστημενοι

http://www.mrcopy.gr

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
επειδη στο φορουμ με τις βεσπες ειχα αναλαβει εγω και στο ενα μαγαζι που πηγα η εξυπηρετηση ηταν απογοητευτικη και επειδη διαχειριστηκα τα λεφτα καποιον ανθρωπων επαθα και εμαθα.εν τελει ολα καλα.βρηκαμε με τα παιδια ενα μαγαζι στα εξαρχεια

ηταν απλα εκπληκτικοι.διαθετουν site στο οποιο μπορεις να στειλεις το λογοτυπο να κανεις chat με τον γραφιστα και στο φτιαχνει οπως το θες.μας παρεδωσε τα μπλουζακια μεσα σε 3 μερες.αψογη δουλεια .μειναμε 100% ευχαριστημενοι

http://www.mrcopy.gr
Θα επικοινωνήσω αύριο κιόλας :up:
Πρέπει να ειναι έτοιμα για τα γενέθλια.
@visa chrono @Marios @Flaminio Bertoni @JoGly @PPZ @Elesa εσείς μένετε σίγουρα Αθήνα είστε μέσα για την πρώτη συνάντηση?

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
αυτα μας εφτιαξε .το μοντελο με το υπεροχο αυτο σωμα γεματο λιπος ειμαι εγω!!!!!! χα χα χα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
αυτα μας εφτιαξε .το μοντελο με το υπεροχο αυτο σωμα γεματο λιπος ειμαι εγω!!!!!! χα χα χα
Χαχαχα.. Τούμπανο.. Λογικό αφού ξέρεις και από Βέσπα :lol:

visa chrono

Member
Reaction score
28.790
Πόντοι
1.607
Ειμαι οκ εαν ειμαι αθηνα (εαν το γνωριζω νωρις το προγραματιζω) συγουρα εγω δεν μπορω την τελευταια εβδομαδα του νοεμβριου εαν βοηθαει αυτο
Παντως θα βρω ενα τροπο να το fixaro

IN

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ειμαι οκ εαν ειμαι αθηνα (εαν το γνωριζω νωρις το προγραματιζω) συγουρα εγω δεν μπορω την τελευταια εβδομαδα του νοεμβριου εαν βοηθαει αυτο
Παντως θα βρω ενα τροπο να το fixaro

IN
Για τις 16/11 λέω που θα είναι και ο @citrobella Ελλάδα.. :)
Μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσετε τον άνθρωπο που είχε συνολικά τα περισσότερα Citroen στον κόσμο.. Στις φλέβες του τρέχει LHM :lovecitroen:
Πες και του Ζανή

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.070
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
βεσπες εχουμε ας ανοιξει ο διαχειριστης ενα θεμα με βεσπα!!!!εστω να κανουμε μια απλη αναφορα ειναι πολλοι εδω με βεσπα...

Top Bottom