Μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου στο καφενείο, το είχαμε συζητήσει και παλαιότερα. Είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα!
Ενα ακριβώς ίδιο, ανήκει σε φίλο. Με ιστορικές πινακίδες. Που το ψάρεψες ? ( περιοχή )
Νέα Φιλαδέλφεια, με κανονικές πινακίδες.Ενα ακριβώς ίδιο, ανήκει σε φίλο. Με ιστορικές πινακίδες. Που το ψάρεψες ? ( περιοχή )
Νέα Φιλαδέλφεια, με κανονικές πινακίδες.
Τελικά πρόλαβες και πέρασες εσύ! Λοιπόν πραγματικά, πόσο θα ήθελα να ανακαλύψω όλα αυτά τα δείγματα της αυτοκινητικής ιστορίας της Ελλάδας στους δρόμους της Αθήνας και αλλού. Είναι το όνειρο, νομίζω, πολλών από εμάς, να ανακαλύψουμε ένα παλιό αυτοκίνητο σε μία πυλωτή, σε ένα γκαράζ, σε ένα οικόπεδο, ή στο δρόμο σε κάποιο στενό.
Νο, δεν ήξερα πότε θα μπορούσες, σε εμένα είναι κοντά.Τελικά πρόλαβες και πέρασες εσύ! Λοιπόν πραγματικά, πόσο θα ήθελα να ανακαλύψω όλα αυτά τα δείγματα της αυτοκινητικής ιστορίας της Ελλάδας στους δρόμους της Αθήνας και αλλού. Είναι το όνειρο, νομίζω, πολλών από εμάς, να ανακαλύψουμε ένα παλιό αυτοκίνητο σε μία πυλωτή, σε ένα γκαράζ, σε ένα οικόπεδο, ή στο δρόμο σε κάποιο στενό.
Yπαρχει ακομα αυτο το 410;Εχει καμποσο καιρο που εξαφανιστηκε,και νομιζα πως πεταχτηκε...Στην περιοχή μου, έχει μπόλικα. Νισσαν του 60, και βάλε.

Yπαρχει ακομα αυτο το 410;Εχει καμποσο καιρο που εξαφανιστηκε,και νομιζα πως πεταχτηκε...
![]()