Άλλα μη κλασσικά παλιά αυτοκίνητα

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Last edited:

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εσύ πες μου.. Άνοιξε την επισυναψη στο αρχικό μου quote. Εγώ διαμόρφωσα άποψη παίζοντας σταυρολεξο - βρειτε τις διαφορές :lol:

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Κρατήστε τα αυτοκίνητα σας χωρίς χαρτιά και μη τα σκοτώνετε και υπομονή μέχρι το τέλος του έτους... Λέω εγώ...

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.931
Πόντοι
747
Το βάζω εδώ, και οι πιο έμπειροι ας το μεταφέρουν και στο καφενείο, ή όπου αλλού θεωρούν σωστό.

Μου ήρθε μήνυμα, στο Viber, ότι την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025, θα γίνει η 1η Αγγλο-αμερικάνικη Συνάντηση Ιστορικών .

Ωρες 10.00-14.00 στην 8ης Μεραρχίας. Επειδή αυτός ο δρόμος είναι για τους τοπικούς "ανώνυμος", είναι στην είσοδο του Verde.

Βάζω και αυτό, σαν δημοσίευση. Οποιος ενδιαφέρεται, και είναι αναλογικά κοντά, ας προσέλθει.

1η Αγγλοαμερικανική Συνάντηση Ιστορικών Οχημάτων "IMPERIAL STARS" στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού | XΤΥΠΟΣ online

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εκεί στο παραμαγαζο το είχαν τερματίσει υποθέτω...:lol: Μπορεί να είναι και τερματισμενος ο ιδιοκτήτης βεβαια...Στο τέλος είχαν κόψει και το "Ο" από τις πινακίδες κατά τ αλλα. :lol:
36448

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Τα κουρελια ακομα τρ..., μας ταλαιπωρουνε.. :lol::O
37195

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.931
Πόντοι
747
Το καλύτερο !!!!! Φίλος της εποχής της ηλικίας των 20-21, είχε "σπάσει" το 220 Ε του πατέρα του, αλλά αυτό, της μάνας του, παρά τις έντονες και φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάφερε να το σπάσει. :cool:

Taskos

Member
Reaction score
3.682
Πόντοι
777
Πιστεύω έσπασε μόνο του, αργότερα, λόγω σκουριάς.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.931
Πόντοι
747
Πιστεύω έσπασε μόνο του, αργότερα, λόγω σκουριάς.
Εχω την αίσθηση ότι λόγω συνθηκών στην χώρα, ( Ιαπωνία ) τα προϊόντα τους δεν σκουριάζουν, τουλάχιστον "εύκολα" 'οπως οι κατασκευές άλλων χωρών. Αν όμως οι συνθήκες χρήσης επιβαρύνουν, τότε, ........κουρέλια.

Παράδειγμα.
Στο νησί, Πάρο, ένας κύριος δρόμος, από Παροικιά προς Πούντα, όπου το φέρυ για Αντίπαρο, όταν έχει ΒΒΔ και Β, πάνω από 5 Bf, η θάλασσα "βγαίνει" στον δρόμο, και όλοι οι διερχόμενοι κάνουν "μπάνιο" μέσα στα αλατόνερα. Στα νησιά και παραλιακές πόλεις, αυτό το φαινόμενο καταστρέφει τα αυτοκίνητα, συν την βραδυνή συμπύκνωση που είναι προσβολή αλατιού και από πάνω. Σε τέτοιες συνθήκες, δεν επιζεί τίποτε.

Taskos

Member
Reaction score
3.682
Πόντοι
777
Δεν συμφωνώ. Δεν είναι μόνο η περίπτωση του περιστασιακού αλατιού.
Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα, τουλάχιστον μέχρι τα τα 90s, δεν προορίζονταν για την Ιαπωνία. Ήταν εποχές "export or die". To 1980 συμφώνησαν να μειώσουν εθελοντικά την παραγωγή τους, αφού ξεπέρασαν την αντίστοιχη της αμερικάνικης!
Είτε οι Ιάπωνες δεν κατείχαν ακόμη το άθλημα της αντιδιαβρωτικής προστασίας, είτε ήταν θέμα κόστους-ανταγωνιστικής τιμολόγησης, τα οχήματά τους σκούριαζαν το ίδιο εύκολα με τα υπόλοιπα.

Last edited:

Stargazer

Member
Reaction score
2.190
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Και από τα 90s σκουριάζουν μια χαρά, έχω ρίξει πολύ δούλεμα στους φίλους μου τους Σερραίους. Εγώ μοτέρ για το clio θα βρω , εσύ σασί για το civic που θα βρεις ;

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ιάπωνες...
..., τα οχήματά τους σκούριαζαν το ίδιο εύκολα με τα υπόλοιπα...
Αυτο θεωρω κι εγω οτι ισχυει.

Επισης απο '90s, η μονη φιρμα που ηταν σε χειροτερη μοιρα απο αλλες ηταν η Ford. Διαπιστωμενο πολλακις στο δρομο. Ενω οντως ξερω και ιστοριες με Honda.

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εγω το μερακι του καθενα το αντιλαμβανομαι, ποναω και παραδεχομαι. Απο εκει και περα εχω και το δικαιωμα να γελαω με κατι τετοια που τρωνε θεσεις σ εκδηλωσεις... Οπως και με την πορτοκαλι 02 touring που πεφταν οι σκουριες στο πεζοδρομιο... Ωραιο και το front mount intercooler του κιτρινου ( :lol: ) Starion ή το χρυσο(!) Mr2 . Πρωταθλητης το πρασινο Record με φουξια λωριδες και συνθηματα...

37227

Δεν ειμαι εγω κακος, αυτοι προκλητικα κακογουστοι...

Last edited:

nonos

Member
Reaction score
23.800
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Περα απο τη πλακα (γιατι δεν εχει πλακα), τοσα σαπια και παραποιημενα μαζι σε εκδηλωση τετοιου τυπου δεν ειχα ξαναδει. Καπου δηλαδη καταλαβαινεις και τον ελιτισμο της ΦΙΛΠΑ μετα απο κατι τετοια. Κριμα να μην εχω τραβηξει αυτα τα αισχη φωτογραφια για να καταλαβετε. Σιγουρα αξιζε τον κοπο η εκδηλωση για τα περισσοτερα, ευτυχως, καλοδιατηρημενα ιστορικα.

Top Bottom