Άλλα κλασσικά!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Σημερα ηρθε δτα χερια μου ενας σκαραβαιος....ειναι ο δευτερος.ο πρωτος βρισκεται σε ανακατασκευη...View attachment 1695
να το χαιρεσαι.:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown: δεν μπορω ομωσ να το συγκρινω με τιποτα με το θρυλικο 2cv γιατι απλα το 2cv ειναι αυτοκινητο θρυλοs και κανενα δεν μπορει να συγκριθει μαζι του. κανενα. τεχνολογικα και σχεδιαστικα. οσοι δεν ξερουν χανουν. καλη ανακατασκευη!!:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
Χα χα ...εμενα μου αρεσουν και τα δυο....θα προσπαθησω να δωσω τον υπο ανακατασκευη και να παρω 2cv

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Χα χα ...εμενα μου αρεσουν και τα δυο....θα προσπαθησω να δωσω τον υπο ανακατασκευη και να παρω 2cv
σου ευχομαι να το αποκτησειs προσεχε μην το ερωτευτειs ομωs σαν και εμενα!!! χαχα :love::love::love:

nonos

Member
Reaction score
24.821
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Last edited:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.242
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

nonos

Member
Reaction score
24.821
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Μαλλον ponton εννοεις, εκτος αν καταλαβα κατι λαθος :) Εμενα τυλιχτε μου τον ιαγουαρο!

Εμφανιστηκε ξαφνικα στη γειτονια Datsun 240z σε κατασταση υπερανω πασης κριτικης..:respect::love: θ αργησει λιγο η φωτογραφια.. επαθα πλακα !! που το ειδα μπροστα μου σε σημειο που θα περασω μερα παραμερα οταν ειμαι Αθηνα..!

gerovas

Member
Reaction score
473
Πόντοι
417
Μαλλον ponton εννοεις, εκτος αν καταλαβα κατι λαθος :) Εμενα τυλιχτε μου τον ιαγουαρο!

Εμφανιστηκε ξαφνικα στη γειτονια Datsun 240z σε κατασταση υπερανω πασης κριτικης..:respect::love: θ αργησει λιγο η φωτογραφια.. επαθα πλακα !! που το ειδα μπροστα μου σε σημειο που θα περασω μερα παραμερα οταν ειμαι Αθηνα..!
ponton ποιος γράφει proton όλα εγώ θα τα διορθώνω:X:X:X
(:thanks:nonos:thanks:)

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Κούκλες :drool:
Είναι προς πώληση?
μην ξεχναμε οτι εκεινη την εποχη εβγαινε και η ds και ηταν ετη φωτοs πιο μπροστα τεχνολογικα και σχεδιαστικα απο τιs mercedes που αγοραζανε οι λαζογερμανοι τοτε :devil::devil::devil::devil::devil:

gerovas

Member
Reaction score
473
Πόντοι
417
Όπου υπάρχει φανατισμός δεν υπάρχει αντικειμενική κρίση δεν το λέω μόνο για τα αυτοκίνητα άλλα για όλα τα θέματα είτε είναι ποδόσφαιρο, πολιτική, θρησκεία κτλ.

Σέβομαι και εκτιμώ πολλά αυτοκίνητα ακόμα και το σκαραβαίο. Είναι αυτοκίνητα διαφορετικής φιλοσοφίας. Κάνω αυτή την κουβέντα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για την επιβίωση του παλιού αυτοκινήτου γενικώς στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Χάρη ελπίζω να μην με παρεξηγείς γενικώς και καλοπροαίρετα μιλώ.:rolleyes:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.242
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Όπου υπάρχει φανατισμός δεν υπάρχει αντικειμενική κρίση δεν το λέω μόνο για τα αυτοκίνητα άλλα για όλα τα θέματα είτε είναι ποδόσφαιρο, πολιτική, θρησκεία κτλ.

Σέβομαι και εκτιμώ πολλά αυτοκίνητα ακόμα και το σκαραβαίο. Είναι αυτοκίνητα διαφορετικής φιλοσοφίας. Κάνω αυτή την κουβέντα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για την επιβίωση του παλιού αυτοκινήτου γενικώς στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Χάρη ελπίζω να μην με παρεξηγείς γενικώς και καλοπροαίρετα μιλώ.:rolleyes:
Θα συμφωνήσω πως πρέπει να φροντίσουμε όλοι για την διατήρηση και υποστήριξη με κάθε τρόπο των ιστορικών οχημάτων.. Αν και όχι απλά φανατικός, αλλά Citroen φρικιό, προσπαθώ με κάθε τρόπο και μέσω του my2cv.gr να υποστηρίζω όλα τα ιστορικά οχήματα για αυτό και τα σχετικά θέματα :)

nonos

Member
Reaction score
24.821
Πόντοι
1.487
Περιοχή
Η αληθεια ειναι Χαρη ,και στο εχω ξαναπει ,οτι αγγιζεις τα ορια του γραφικου με την συνεχη υπενθυμιση περι σκαραβαιων κτλπ.. και πιστεψε γνωριζω την τεχνολογικη ανωτεροτητα μιας DS εναντι οποιουδηποτε αντιπαλου...

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
δεν παρεξηγω κανεναν μια παρεα ειμαστε ολοι στο site me κοινα ενδιαφεροντα. ε λιγο το παρακανω και το εχω παραδεχτει αλλωστε. ουτε θελω να με παρεξηγησετε. !:rocket::rocket:αν το forum λεγοταν myvwbeetle.gr και οχι my2cv.gr ενταξει θα το βουλωνα που λενε. δεν θα τολμουσα να κρινω ασχημα αυτοκινητο που ανηκει σε μια κατηγορια αναλογου forum. kai μαλιστα ιστορικου.... λεω αυτο που σκεφτομαι και ειμαι αυθορμητοs και ειναι αληθεια η πρωτοποροs τεχνολογια τηs citroen. οπωσ και ειναι αληθεια οτι τετοιεs mercedes επαιρναν οι ελληνεσ μεταναστεσ στην γερμανια και στην ελλαδα βαζαν μπροστα το πεταλο. και ετσι εμειναν λαζογερμανοι. το ανεφερα ωs παραδειγμα κανονταs συγκριση. ευχαριστω:O:O

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
Σημερα αρχισα παλι να ασχολουμαι με τον Σκαραβαιο Νο2.Σκοπος μου ειναι να τον φτασω σε ενα καλο επιπεδο και να τον βαλω ανταλλαγη με 2CV

macgyver2180

Member
Reaction score
307
Πόντοι
397
Χαρη σε βλεπω οτι τον γλυκοκοιτας!!!!!πλακα κανω και σεβομαι φυσικα τα πιστευω του καθενος!!!!!

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
Χαρη σε βλεπω οτι τον γλυκοκοιτας!!!!!πλακα κανω και σεβομαι φυσικα τα πιστευω του καθενος!!!!!
καλη συνεχεια και υπομονη. η αληθεια ειναι οτι τον αγριοκοιταω:devil::devil:..!! χαχαχα. θα σε παραδεχτω πολυ οταν τον ανταλλαξειs kai αποκτησειs 2cv. τοτε θα καταλαβειs...cigaracigaraotanτον φτιαξειs θελω βολτα!!

Top Bottom