- Reaction score
- 23.890
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Κατεβαινα κι εγω τον Κηφισο σημερα 08:00παρα αλλα δε το πετυχα!
8:30 η ώρα είναι αυτό, λίγο πριν στρίψω δεξιά στην Καβάλας για Χαϊδάρι.Κατεβαινα κι εγω τον Κηφισο σημερα 08:00παρα αλλα δε το πετυχα!
Απίστευτο! Το έχω πετύχει και εγώ στην ΚηφισίαςΤι απίστευτη έκπληξη, να με προσπεράσει πρωΐ-πρωΐ στον Κηφισό ένα Austin Healey! Και μάλιστα, εάν προσέξετε το αναδιπλωμενο παρμπρίζ, είναι το παλιό, το 4κυλινδρο 100 και όχι κάποιο από τα μεταγενέστερα 6κυλινδρα 100 ή 3000.
View attachment 31820View attachment 31822
Μολις γυρισε απο την Ιταλια που πηρε μερος στο 1000 miglia .. Νικολα .. ..Τι απίστευτη έκπληξη, να με προσπεράσει πρωΐ-πρωΐ στον Κηφισό ένα Austin Healey! Και μάλιστα, εάν προσέξετε το αναδιπλωμενο παρμπρίζ, είναι το παλιό, το 4κυλινδρο 100 και όχι κάποιο από τα μεταγενέστερα 6κυλινδρα 100 ή 3000.
View attachment 31820View attachment 31822
Φαντάζομαι mille miglia με αυτό, όνειρο...Μολις γυρισε απο την Ιταλια που πηρε μερος στο 1000 miglia .. Νικολα .. ..
Κανει συχνα το δρομολογιο δυτικα βορεια ..για συντηρηση .
Αυτα
Ciao
Χρήστο, έχω μείνει άναυδος πλέον!!!!!Πολύ κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ..
Μεζρι πριν κάποια χρόνια του έκανε παρέα μια μπορντω BMW e3 σε παρόμοια κατάσταση.
Μάλιστα το rover φοράει το καπώ του v8...

Piece of cake για τον nonosΧρήστο, έχω μείνει άναυδος πλέον!!!!!
![]()
Το καπώ που είδες είναι κοινό σε όλα τα μοντέλα της δεύτερης σειράς (δηλαδή μετά το 1970) ανεξαρτήτως κινητήρα.Επισης το rover φοράει το καπώ του v8...

Τι πινακίδες είχε τις εξαψηφιες με την μπλε Ρίγα επανω;Fulvia coupe, σημερα στο Φλοίσβο με κανονικές πινακίδες εποχης, δεκαετίας του '70! Δυστυχώς ισα που τη διέκρινα αναμεσα από τα τόσα πολλα αυτοκίνητα. ..
View attachment 10534
Fulvia coupe, σημερα στο Φλοίσβο με κανονικές πινακίδες εποχης, δεκαετίας του '70! Δυστυχώς ισα που τη διέκρινα αναμεσα από τα τόσα πολλα αυτοκίνητα. ..
View attachment 10534