Τι εννοείς δεν έβγαινε κυριε Δημήτρη μας ?
Σωληνάκια αύριο οποιαδήποτε άλλα έχω την εξής ερώτηση, να βάλω μια βαλβίδα για να μην γυρνάει η βενζίνη στο ντεπόζιτο; Αν ναι να την βάλω πριν την αντλία ή μετά;
Η βίδα βγήκε εύκολα αλλά η φτερωτή δεν , έχω εξωλκέα στο εργαστήριο οπότε όταν έρθει η ώρα να κάνω την ανάφλεξη θα βγει έτσι.
Να βάλεις ένα καρυδάκι 14, χωστό μέσα, και να κουνάς την φτερωτή δεξιά-αριστερά, από το σημείο που πιάνει η μανιβέλα, που είναι ενισχυμένο. Βάζε καθε μέρα ΒουΝτου, και κούνα, ( εννοείται ότι δεν έχεις την βίδα, ή έστω την χαλαρώνεις. Ετσι θα ξεκολλήσει. Οχι εξολκέα, θα κάνεις ζημιά. Α:ν έχεις καλή μανιβέλα, το κάνεις και με την μανιβέλα.Έπεσε αρκετό WD40 φαντάζομαι ότι θα βγει όταν έρθει η ώρα.
Για την βαλβίδα τώρα , όταν σβήνω κινητήρα μετά από μία ώρα περίπου αδειάζει το φιλτρακι και παρόλο που παίρνει μπροστά μετά από λίγο κάνει ατροφία για 4 δευτερόλεπτα και κάποιες φορές σβηνει. Βέβαια δεν είναι κανένα σοβαρό θέμα απλά για να έχω λιγότερο μιζαρισμα.
Βλέπω ότι έχω απώλεια από το αριστερό μερος (πλευρά συνοδηγού) του καρμπιρατέρ από το μαραφετι που φαίνεται στην φώτο με την κόκκινη φλάντζαΝα βάλεις ένα καρυδάκι 14, χωστό μέσα, και να κουνάς την φτερωτή δεξιά-αριστερά, από το σημείο που πιάνει η μανιβέλα, που είναι ενισχυμένο. Βάζε καθε μέρα ΒουΝτου, και κούνα, ( εννοείται ότι δεν έχεις την βίδα, ή έστω την χαλαρώνεις. Ετσι θα ξεκολλήσει. Οχι εξολκέα, θα κάνεις ζημιά. Α:ν έχεις καλή μανιβέλα, το κάνεις και με την μανιβέλα.
Αυτό που περιγράφεις για το καύσιμο, είναι επιστροφή λόγω απώλειας της υποπίεσης. Κάπου χάνει. Οπου και να βάλεις το ανεπίστροφο, ακόμα και στο ύψος του δείκτη στο τεπόζιτο, πάλι θα αδειάζει.
Η ατροφία, είναι έλλειψη καυσίμου, γιατί η αντλία τραβάει αέρα από κάποιο σημείο της σωλήνωσης.
Πέσε από κάτω, και δες την γραμμή. Κάπου θα είναι υγρή. ή σε ένωση, ή κάποιος σφιγκτήρας δεν έχει πιάσει καλά. Η "διαρροή", είναι από τον δείκτη μέχρι το κολλάρο που πιάνει στο σώμα του καρμπυρατέρ. Ολη η γραμμή είναι ύποπτη. Αν έχεις πεπιεσμένο αέρα, τάπωσε την μία πλευρά, και πίεσε την γραμμή. Θα ακούσεις το φσσσσσσσσσσσσ στο σημείο που χάνει.
Το κακό είναι, ότι σε μια ανηφόρα, σε ένα προσπέρασμα, μπορεί η τροφοδοσία σου να αστοχήσει, ( απώλεια ισχύος ), και να μείνεις κρεμασμέρνος με σαφέσταση έκθεση σε κίνδυνο.
Αν δεν βρίσκεις κάτι, άλλαξε όλη την γραμμή, αν είναι τριχοειδές, είναι δύσκολο στον εντοπισμό.
Βλέπω ότι έχω απώλεια από το αριστερό μερος (πλευρά συνοδηγού) του καρμπιρατέρ από το μαραφετι που φαίνεται στην φώτο με την κόκκινη φλάντζα

Δοκίμασε μια σύσφιξη πρώτα.Βλέπω ότι έχω απώλεια από το αριστερό μερος (πλευρά συνοδηγού) του καρμπιρατέρ από το μαραφετι που φαίνεται στην φώτο με την κόκκινη φλάντζα
Αααααααααααααααααααααααααα, ΠΡΟΣΟΧΗ.Δοκίμασε μια σύσφιξη πρώτα.

![]()
Αγροτικό![]()