- Reaction score
- 4.945
- Πόντοι
- 827
Επαρχιακός δρόμος μεταξύ Σχολαριου και Τριλοφου.

Δεν το πιστεύω... Τι βλέπουν τα μάτια μου... Μόλις μπήκα στη δουλειά μου και θα βγω αύριο το πρωΐ και πριν ξεκινήσω, βλέπω αυτήν την εγκατάλειψη! Νωρίς το πρωΐ έκανα μια βόλτα με τη CX στα στενά για 1 ώρα (είχα 2 εβδομάδες να την κινήσω και ως συνήθως, πήρε αμέσως μπροστά και ανέβηκε σε 5 δευτερόλεπτα!) και σκεφτόμουν πάλι το ίδιο πράγμα, δε θέλω να οδηγήσω τίποτα άλλο στη ζωή μου. Και να βλέπω τώρα τόσες πολλές Σιτροέν, DS, GS, CX τόσο πολύ εγκαταλελειμένες, να έχουν γίνει σχεδόν ένα με το τοπίο.Εκεί βρέθηκαν: 2 ds, 2 axel, 2 cx, 1 bx και απροσδιόριστος αριθμός gs/gsa από μπερλινες και break μέχρι επαγγελματικάView attachment 15645View attachment 15646

@Nikephoros αν μπορείς κ το θυμηθείς ρώτησε τον αν πουλάει ανταλλακτικά μεμονωμένα για Axel είδα εχει 2 μέσα, σε ευχαριστώ πολυ16-18 Μαΐου θα είμαι Θεσσαλονίκη σε συνέδριο (στο ίδιο που είχα πάει με τη CX πριν από 2 χρόνια...). Φυσικά και θα περάσω από εκεί! Εάν βρω κάποιον, θα ρωτήσω και θα σας πω.
Δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει επαγγελματικο gsa..ποσο μαλλον να ανηκει και σε ελληνικη επιχειρηση..Εκεί βρέθηκαν: 2 ds, 2 axel, 2 cx, 1 bx και απροσδιόριστος αριθμός gs/gsa από μπερλινες και break μέχρι επαγγελματικάView attachment 15645

Βεβαίως!Μπράβο πολύ ωραίο εύρημα το
@Nikephoros αν μπορείς κ το θυμηθείς ρώτησε τον αν πουλάει ανταλλακτικά μεμονωμένα για Axel είδα εχει 2 μέσα, σε ευχαριστώ πολυ
Σε ευχαριστώ πολύ ΑποστόληΧρόνια πολλά btw![]()
Κανελλοπουλος....?Ακόμα ένα teaser...
View attachment 12594
Χρήστο.. Δεν ξέρω όνομα...Κανελλοπουλος....?
ολα αυτα γιατι κλασσικα καπου κατι ειδα και σταματησα για φωτογραφιες-πληροφοριες...