- Reaction score
- 2.214
- Πόντοι
- 697
τετραδα στο c1 220 euroτα αμορτισέρ μόνο ήταν 100 ευρώ το ένα...
τετραδα στο c1 220 euroτα αμορτισέρ μόνο ήταν 100 ευρώ το ένα...
Βέβαια άλλο c1 και άλλο c2τετραδα στο c1 220 euro
ποια η διαφορά;;Βέβαια άλλο c1 και άλλο c2
Ακριβώς αυτό...το ένα είναι toyota και το άλλο peugeot-citroën. Αυτό που ήθελα να πω άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο.ποια η διαφορά;;
ισα ισα το c2 εχει βγει φουλ ζημιαρικο
το c1 ειναι toyota παιδιαααααα δεν σπαει δεν χαλαει
αν και η αληθεια ειναι πως εμενα που ειναο diesel φοραει μοτερ made by psaΑκριβώς αυτό...το ένα είναι toyota και το άλλο peugeot-citroën. Αυτό που ήθελα να πω άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο.
Το δικό μου (107) είναι βενζίνη (daihatsu)αν και η αληθεια ειναι πως εμενα που ειναο diesel φοραει μοτερ made by psa
cuoreΤο δικό μου (107) είναι βενζίνη (daihatsu)
ποια η διαφορά;;
ισα ισα το c2 εχει βγει φουλ ζημιαρικο
το c1 ειναι toyota παιδιαααααα δεν σπαει δεν χαλαει
Τρανή απόδειξη του ότι η υδροπνευματική ανάρτηση δεν είναι τόσο ακριβή όσο θέλουν να πουν... Όταν μία σφαίρα, έστω της IFHS, κάνει 35 ευρώ και αντέχει για πολύ περισσότερα χιλιόμετρα (ίσως και διπλάσια) από ένα συμβατικό αμορτισέρ...τα αμορτισέρ μόνο ήταν 100 ευρώ το ένα...

...

Αυτά ειναι τα ωραία.Βάλαμε τα σκουφιά μας..με τον Nichola..και περάσαμε...λίγες ώρες της πρώτης ημέρας του χρόνου...μέσα στην φορμόλη......
Εγώ στην θέση του συνοδηγού..και ο μικρός από την άλλη....
.........![]()
Ο Νικόλας και το ντεντεβο του
Κοίτα το 107 δεν το λες και τέρας αξιοπιστίας...όλο και κάτι έχει βγάλει πχ μίζα, ντεπραγιαζ κ.α. Βέβαια δεν με άφησε ποτέ γιατί τα προλάβαινα αλλά...Είναι όμως πολύ οικονομικό.Ena C1 pou ichame mas bgike poli skarto meta ta 68.000 km archise to panagiri...kollimeni antlia nerou, spasmeno kibotio, rouleman embros, pali kollimeni antlia nerou, sinechia anameno motor check lambaki...choris na brethi etia...telika sta 70.000 efage sout...ke allachtike me ena palio Xsara Picasso. Afto men iche kani 160.000 ala doulebe roloi....mechri pou alachtike me ena C-Zero tou koutiou...pou ke afto edo ke 5 chronia ine apsogotato!
Το θεμα μας ειναι αλλο παιδια. Για ποιο λογο ο φιλος μας πληρωσε τοσα πολλα χρηματα.. monroe τετραδα για xsara δε κανει πανω απο 250e! Σ αυτον που ανεφερα εκανες το service? Ειναι παρανοϊκα τα χρηματα γι αυτα που αλλαχθηκαν...
Κουλτούρα..πάντως την αποκτάς..και εάν έχει ο θεός...την συντηρείς όσο περνούν τα χρόνια...Αυτά ειναι τα ωραία.Ο Νικόλας και το ντεντεβο του
![]()

Κουλτούρα..πάντως την αποκτάς..και εάν έχει ο θεός...την συντηρείς όσο περνούν τα χρόνια...
Εικόνα που θα μου μείνει..
Ένα από τα βράδια..τα γιορτινά με φίλους καλούς ...και στο τέλος της βραδιάς...αγκαλιά με τον μικρο να αποχαιρετά...μια ωραία..κυρία που αποχωρούσε..στην αυλόπορτα μας...
Τα 2cv τα καρά γουστάρει..και τα υπόλοιπα δείχνει πως τα σέβεται με την συμπεριφορά του...
Θα δούμε...στα βάθη των χρόνων...
Καλά να είμαστε...![]()

Τι εννοείς Νικ?καθαρισα τις αερόκορνες στην CX...
Τι εννοείς Νικ?