- Reaction score
- 8.334
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Αχ, ποιος έβαλε το τιμόνι από ΖΧ? Τέλος πάντων, με έπιασε η καρδιά μου βλέποντάς τα παρατημένα. Οι Citroen, ιδίως οι μεγάλες με την υδροπνευματική ανάρτηση, αποτελούν ορόσημα της αυτοκίνησης και δεν πρέπει να τα αφήνουμε να πεθαίνουν, ας μην έχουν ιδιαίτερη μεταπωλητική αξία (καλύτερα για εμάς που μπορούμε και τις εκτιμούμε! Καλύτερα να μην αποτελούν αντικείμενα επένδυσης και πλουτισμού μέσω πλειστηριασμών, κ.λ.π., αλλά να τα χαίρονται όσο το δυνατόν περισσότεροι από εκείνους που αγαπάνε πραγματικά τις Citroen).
Πω πω πραμα !!!!!!

...to BX break pallas tha mou to ftiaksoune...echi tripisi to condensateur tou aircondition...ke meta tha to perasoune kteo..opote tha to paralabo etimo ke machimo...aneta..oute skoutoures oute ekpliksis...Φορτωσες κιολας το τρειλερ.....ε....
Στειλε...μια μια με κουριερ...τις ζαντες...για τον αλλον...
ε..ρε φιλε...μας ταλαιπωρεις ωραια...
Ωραια σπανια pallas...![]()
Manolio...olla ta GTI...diladi ke ta tria ine machima, pernoune mrosta ke ine technikos o.k., to 16 valve malista iche ke prosfato rektifie tou kinitira ke pigeni gam...tas.πιστεω ότι αν κανιβαλλησεις 2-3 ΒΧ φτιαχνεις ένα πολύ καλο...πχ το τζι τι αει αν και κανιβαλισμενο φτιαχνετε ανετα το μποντυ κιτ που εχει σπανια το βρίσκεις....
Tha rotiso file mou...σασμαν απο ΒΧ Ι 1.4(με πλαγιαστο μοτερ) εχει;;;;
και ποσα ζηταει αυτος για το GTI και για το 16S ;;;Manolio...olla ta GTI...diladi ke ta tria ine machima, pernoune mrosta ke ine technikos o.k., to 16 valve malista iche ke prosfato rektifie tou kinitira ke pigeni gam...tas.
To ena GTI ine choris katalyti ke agrio ke to alo ine me katalite ke kapos pio ipio...opote den kanibalisoume tipota...
Kalo bradi file!
Telika to nekrotafio anadichtike pio poli nosokomio...ektos apo ta agria stoukarismena ola ta amaksia tha episkevastoune i ine idi episkevasmena...pantos tipota den tha pai pressa...Καλά όλα είναι για θάνατο...δεν μπορούν να σωθούν κάποια... τα οποία βλέπω δεν τα βρίσκεις εύκολα
GTI 1.9 2500.- choris techniko elencho...ke to 16valve 3500.- me techniko elencho...και ποσα ζηταει αυτος για το GTI και για το 16S ;;;
Είπα κι εγώ... Ουφ ησύχασα! Να πάνε πρέσσα αυτά τα αυτοκίνητα...Telika to nekrotafio anadichtike pio poli nosokomio...ektos apo ta agria stoukarismena ola ta amaksia tha episkevastoune i ine idi episkevasmena...pantos tipota den tha pai pressa...
Ke ola ine pros agora, ektos apo to 2cvaki...afto ine enos pelati.
οχι... ούτε το gti...BX 16S βγηκε στην πρωτη σειρα;;;
Και εγώ ησύχασα φίλε. Τρελάθηκα γιατί απο τις φωτό δεν φαίνονταν για τόσο χάλιαΕίπα κι εγώ... Ουφ ησύχασα! Να πάνε πρέσσα αυτά τα αυτοκίνητα...