Η DS μου.. Βρέθηκε!

skynet

Super Moderator
Reaction score
21
Πόντοι
42
Περιοχή
Athens
Το τετραπεταλουδο που είναι ;

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Έχω διάφορα 652 Visaκια.. Αν θες κανένα έλα από δω μαζί με τον Pierre όταν μαζέψει την θεά του και πάρε όποιο θες
εδω ειναι το θεμα οτι λογω κρισης στα οικονομικα μου δεν το βλεπω παντως σε ευχαριστω πολυ.....μονο και που το λες....

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
εδω ειναι το θεμα οτι λογω κρισης στα οικονομικα μου δεν το βλεπω παντως σε ευχαριστω πολυ.....μονο και που το λες....
Ε θα περιμένουμε λιγάκι, πάντως δυο λευκά Visa δικύλινδρα που θέλουν λίγο περιποιήση σε περιμένουν εδώ. Ένα είναι του 1982 με δορυφόρους και το άλλο είναι του 1984 με λεβιέδες

Last edited by a moderator:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Ε θα περιμένουμε λιγάκι, πάντως δυο λευκά Visa δικύλινδρα που θέλουν λίγο περιποιήση σε περιμένουν εδώ. Ένα είναι του 1982 με δορυφόρους και το άλλο είναι του 1984 με λεβιέδες
αν μπορουν να περιμενουν πιστευω οτι κατι θα γινει.....

tasos-2cv

Member
Reaction score
15
Πόντοι
262
Αποστόλη καλοτάξιδη, είναι πολύ όμορφη, σου εύχομαι καλές βόλτες!!!

Τάσος, Μαρία.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αποστόλη καλοτάξιδη, είναι πολύ όμορφη, σου εύχομαι καλές βόλτες!!!

Τάσος, Μαρία.
Σας ευχαριστώ και τους δυο.. Όταν έρθει στα χέρια μου υπόσχομαι βόλτα :)

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
Απόστολε μόλις έρθουν οι σφαίρες και τις μοντάρω θα βγάλω ένα τρομερό video με το 2,1 με διάφορα wurst (λουκάνικα αυστριακά) χοντρά και λεπτά και με Leberkässemmel (τοπικό έδεσμα).... Να σε σχολάσω.

Χαχαχαχαχα
Ο κακός ξάδελφος

Last edited by a moderator:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
:lol:
Ξάδελφε ξέρεις πόσο μου αρέσουν όλα αυτά τα αυστριακά φαγητά αλλά όσο θα τρελαθώ με το video δεν θα τρελαθώ με τίποτα άλλο cigara

Δεν βλέπω την ώρα.. Ξέρεις τι είναι να έχεις μια θέα και να μην την έχεις δει :ds:
Τρέλααααααα :thanks:

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Website
www.citrobella.com
Hm...ego pantos tin blepo kathe mera minimum 3 fores otan bgeni i zita gia bolta... Pantos kathe toso ke ligo ginunte teliopiisis. Opos tis proales rithmisa oles tis portes na klinune aerodinamika oso pio telia, na min chalai i grami tis theas... Ke ontos oso pai ginete.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μπράβο!
Εγώ βέβαια περιμένω πως και πως να έρθουν και να φορεθούν οι σφαίρες :love:
Πολύ σημαντικές εργασίες γίνονται που δύσκολα θα μπορούσα να κάνω εδώ popcorn
Σε ευχαριστώ flowers

NIGA

Member
Reaction score
48
Πόντοι
32
Kαταρχάς καλορίζικη! Δείχνει υπέροχη!!! Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο σε ζηλεύω!!!!!

Προσωπικά προτείνω τις πινακίδες της ΦΙΛΠΑ που συνοδεύονται από την κάρτα FIVA, ενώ της ΕΛΠΑ συνοδεύονται από την κάρτα FIA που είναι πιο "αγωνιστικού" προσανατολισμού (Σε διεθνές επίπεδο η FIVA ασχολείται αποκλειστικά με τα κλασικά αυτοκίνητα, ενώ η FIA με τους αγώνες). Επιπλέον το αρμόδιο τμήμα της ΕΛΠΑ είναι ψιλομπουρδέλο και δεν έχει καμία εξυπηρέτηση (προσωπική εμπειρία). Την ΕΟΟΕ μην την σκέφτεσαι καν, είναι ένα προσωπικό μαγαζάκι που λέγεται ότι πλέον έχει χάσει και δικαστικά το δικαίωμα να εκδίδει πινακίδες. Διαφορές μεταξύ ΦΙΛΠΑ και ΕΛΠΑ: η ΦΙΛΠΑ είναι λέσχη που θα σου προτείνει να γίνεις μέλος (με ετήσιο κόστος 130€ νομίζω, που περιλαμβάνει και την ασφάλεια). Η ΕΛΠΑ δεν είναι λέσχη, αλλά σε ασφαλίζει με κάποιο κόστος που δεν το γνωρίζω (αλλά θα είναι της τάξης των 50€ περίπου). Σημειωτέον ότι δεν χρειάζεται αν δεν θέλεις να γραφτείς στη ΦΙΛΠΑ. Μπορείς να βγάλεις πινακίδες, αλλά να γραφτείς σε κάποια άλλη λέσχη (ΣΙΣΑ, Microcars, κλπ), που θα σε ασφαλίζει αυτή. Θα έχεις λοιπόν ένα ετήσιο κόστος περίπου 60-80€ συνδρομή στη λέσχη και 35-50€ ασφάλεια. Συμπέρασμα: η ΕΛΠΑ ίσως σου βγει φτηνότερη σε ετήσια βάση (για την έκδοση πινακίδων και κάρτας FIA δεν γνωρίζω πλέον το κόστος), αλλά η ΦΙΛΠΑ είναι πιο οργανωμένη και η συμμετοχή σε κάποια λέσχη σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε κάποιες εκδηλώσεις/αγώνες (που άλλωστε είναι και ο λόγος που υπάρχουν οι ιστορικές πινακίδες). Σημειωτέον, δεν είμαι στη ΦΙΛΠΑ, αλλά σε άλλη λέσχη και έχω πινακίδες και από ΦΙΛΠΑ και ΕΛΠΑ στα αυτοκίνητά μου.

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Κατεύθασε η μαγεία της όλης υπόθεσης :love:cigara

IFHS ΑΥΤΕς εχω στο ξανθια πολυ καλες η βιδα αν μπορω να την πω ετσι ειναι για γεμισμα?αυτη που ειναι στο κατω μερος με το πλαστικο?

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Κάποιες μιρκοεπισκευές..

επισης μπορεις να βαλεις και ταινια αλουμινιου σαν αυτη που βαζουμε στα μπουρια της σομπας ειναι πιο ανθεκτικο και εχεις καλυτερο αποτελεσμα...

GeoKy

Member
Reaction score
75
Πόντοι
282
Πο πο μια κουκλαρα 40ρα :drool:! Αποστολη, να ναι καλοταξιδη και να τη χαρεις οσο δεν παει :clap:

PS. Ζηλεψα, θελω κι εγωωω :ninja:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πο πο μια κουκλαρα 40ρα :drool:! Αποστολη, να ναι καλοταξιδη και να τη χαρεις οσο δεν παει :clap:

PS. Ζηλεψα, θελω κι εγωωω :ninja:
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας με ευτυχή κατάληξη. Μένει να βρεθεί ένας τρόπος να έρθει στην Ελλάδα.

Top Bottom