Αγαπητέ Κώστα, πραγματικά, εμείς μεγαλώσαμε με τη θρυλική δοκιμή της Stradale από τον Κώστα Καββαθά στο τεύχος των 4Τ του Νοεμβρίου (εάν θυμάμαι καλά..) του 1982! Η εικόνα της Rallye, ή 037 στην αγωνιστική της εκδοχή, μας έχει στοιχειώσει από τότε. Σε τέτοιο σημείο που εγώ προσωπικά πριν από λίγα χρόνια αναζητούσα, για ακαδημαϊκό ενδαφέρον βέβαια, ρέπλικες 037 με βάση τη Monte Carlo. Προέρχεται από τη Monte Carlo, έτσι κι αλλιώς. Μην ξεχνάμε ότι με αυτήν την εύθραυστη και πισωκίνητη 037 ο Rohrl είχε κατατροπώσει τα 4κίνητα Quattro!Λίγο την 037 θέλω να αγγίξω καί τίποτα άλλο... Λίγο...![]()
Πάρα πολύ σωστά!!!Θα το έχουμε ανάρτηση και στο παρελθόν, αλλά όπως λένε η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης.
Επίσης είναιαλλά επιτρέψτε μου γιατί είναι σχετικό με τις 037, και από τις αγαπημένες ιστορίες
Αγαπητέ Κώστα, πραγματικά, εμείς μεγαλώσαμε με τη θρυλική δοκιμή της Stradale από τον Κώστα Καββαθά στο τεύχος των 4Τ του Νοεμβρίου (εάν θυμάμαι καλά..) του 1982! Η εικόνα της Rallye, ή 037 στην αγωνιστική της εκδοχή, μας έχει στοιχειώσει από τότε. Σε τέτοιο σημείο που εγώ προσωπικά πριν από λίγα χρόνια αναζητούσα, για ακαδημαϊκό ενδαφέρον βέβαια, ρέπλικες 037 με βάση τη Monte Carlo. Προέρχεται από τη Monte Carlo, έτσι κι αλλιώς. Μην ξεχνάμε ότι με αυτήν την εύθραυστη και πισωκίνητη 037 ο Rohrl είχε κατατροπώσει τα 4κίνητα Quattro!
Σε πρόσφατο τεύχος οι 4Τ παρουσίασαν το restomod Kimera 037. Μισό εκατομμύριο ευρουδάκια μόνο...
Υ.Γ. Μόλις είδα ότι η συγκεκριμένη 037 έχει το όνομα του Attilio Bettega. Tι τραγωδία, αυτός και ο Toivonen και μήπως και κάποιος άλλος που δε θυμάμαι...
Και να εχετε στο μυαλο πως στην Ελλαδα υπαρχουν τρια εργοστασιακα 037 σε συλλογες ..Πάρα πολύ σωστά!!!Φοβερη ιστορία!
Καί τι δεν θα πλήρωνα για μία βόλτα ή έστω να το δώ από κοντά!Και να εχετε στο μυαλο πως στην Ελλαδα υπαρχουν τρια εργοστασιακα 037 σε συλλογες ..
Ετσι για την κουβεντα