Marios

Marios

Moderator
Reaction score
1.347
Πόντοι
517
Περιοχή
Αθήνα - Αίγινα
Ειμαι ο Μαριος απο Αθηνα και σας ευχαριστω πολυ για την προσκληση που μου κανατε μεσω του 4T forum (ειμαι το μελος vespas εκει). Ειμαι λατρης των κλασσικων αυτοκινητων και ειδικα αυτων με Γαλλικη καταγωγη (ντεσεβο και κατρελ ειναι τα αγαπημενα μου). Δυστυχως ακομα δεν εχω καταφερει να αποκτησω και εγω το δικο μου, αλλα πιστευω πολυ συντομα να γινει και αυτο.

Καλως σας βρηκα :)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Γεια σου vespas εε Μάριε ήθελα να πω.. Σε περιμέναμε.. Διάβαζα τα ποστ σου στους 4Τ και χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι και εσύ μαζί μας.. Δεν ξέρω πότε θα αποκτήσεις το 2CV των ονείρων σου, αυτό που σίγουρα ξέρω, είναι πως εδώ υπάρχει αρκετός κόσμος που θα σε βοηθήσει ανά πάσα στιγμή ζητήσεις βοήθεια (γενική τεχνική) για να κάνεις μια άριστη αγορά όταν πρώτα ο Θεός έρθει η ώρα ;)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλώς ηρθες Marios… στην παρέα μας… όσο πάει και μεγαλώνουμε και το πάθος μας ενώνεται όλο και πιο πολύ
Εύχομαι να τα λέμε συχνά :)

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Γειά σου Μάριε. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουμε και εμείς στο να καταφέρεις να πάρεις 2CV. Ρίξε μια ματιά πρώτα στα 1000+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το 2CV :lol:

Top Bottom