- Reaction score
- 13.859
- Πόντοι
- 1.137
- Περιοχή
- Région parisienne
2.0 8v
Attachments
-
567 KB Προβολές: 81
η δικη μου η δικη σου ειναι μπλε σκουρο το λεγομενο μπλε αγιου μαυρικιουΕμένα οι gsa, cx, bx, και xantia μου αρέσουν πολύ σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέροιες (πχ. ρίγες), και μπλέ (όπως το blue royal της xantia). Το μπλέ της δικής μου xantia, του μανώλη, του billara, και του νονού (άν δε κάνω λάθος). Και σε κόκκινο ή μπορντώ χρώμα με μαύρες ρίγες και ζάντα μανίσια η xantia είναι μανούλα. Και σπορ και "κούρσα". 2 σε 1.
Φίλος μου είχε xantia II σε μπορντώ με βαμμένους προφυλακτήρες, τις ρίγες όλες (γύρω-γύρω) μαύρες, και ζάντες από picasso πολυάκτινες. Γυαλισμένο πάντα, όλα τα φώτα και τα προβολάκια xenon. Σαν να βγήκε από έκθεση. Ήτανε κούκλα.η δικη μου η δικη σου ειναι μπλε σκουρο το λεγομενο μπλε αγιου μαυρικιου
του βασιλη ειναι ανθρακι και του χρηστου πρασινο κυπαρισσι
μπορντω χρωμα δεν ειναι ασχημο απλα προσωπικα προτιμω να εχει βαμενους προφυλακτηρες και πλαινα και μια ζαντουλα εστω και εμποριου αλλα χαμηλων τονων οχι να κανει κραα απο μακρυα...
Μπλε ειναι η xantia I και πρασινη η xantia II Μανωλη.η δικη μου η δικη σου ειναι μπλε σκουρο το λεγομενο μπλε αγιου μαυρικιου
του βασιλη ειναι ανθρακι και του χρηστου πρασινο κυπαρισσι
μπορντω χρωμα δεν ειναι ασχημο απλα προσωπικα προτιμω να εχει βαμενους προφυλακτηρες και πλαινα και μια ζαντουλα εστω και εμποριου αλλα χαμηλων τονων οχι να κανει κραα απο μακρυα...
Δε θεωρω οτι το κοκκινο παει σε ολα (για μενα παντα)Εμένα οι gsa, cx, bx, και xantia μου αρέσουν πολύ σε κόκκινο χρώμα με μαύρες λεπτομέροιες (πχ. ρίγες), και μπλέ (όπως το blue royal της xantia). Το μπλέ της δικής μου xantia, του μανώλη, του billara, και του νονού (άν δε κάνω λάθος). Και σε κόκκινο ή μπορντώ χρώμα με μαύρες ρίγες και ζάντα μανίσια η xantia είναι μανούλα. Και σπορ και "κούρσα". 2 σε 1.
Μπράβο Χρήστο. Το μπορντώ λέω και εγώ. Χάθηκα με τα ονόματα ρων χρωμάτων και των αποχρώσεων.Δε θεωρω οτι το κοκκινο παει σε ολα (για μενα παντα)
H cx ηταν ωραια σε κοκκινο ως σειρα Ι με το κατακοκκινο εσωτερικοη bx οπως και η gs ναι ηταν ομορφα ως κοκκινα
Στη xantia ακομα και στα ''αχρωμα'' λευκο και ασημι καλυτερη ηταν! Το σφηνοειδες της σχημα χανοταν στο παστελ κοκκινο για εμενα. Μπορντω σκουρο ναι με τα χιλια.. ή κοκκινο σκουρο μεταλλικο αλα activa ναι!
ειναι του παιδιου που δουλευε στον αυδη πριν κλεισει?Φίλος μου είχε xantia II σε μπορντώ με βαμμένους προφυλακτήρες, τις ρίγες όλες (γύρω-γύρω) μαύρες, και ζάντες από picasso πολυάκτινες. Γυαλισμένο πάντα, όλα τα φώτα και τα προβολάκια xenon. Σαν να βγήκε από έκθεση. Ήτανε κούκλα.
Είναι της δουλειάς. Φανοποιός και citroenάκιας. Τώρα είναι με picasso 1.8 16v.
Πολύ σωστά μανώλη. Του φανοποιού. Του Χρήστου. Πήγε άκλαφτη γιατί την πούλησε και την πήρε ένας σιδεροφάγος. Την έχει αραγμένη χωρίς πινακίδες 2-3 χρόνια τώρα. Κρίμα.ειναι του παιδιου που δουλευε στον αυδη πριν κλεισει?
Χρηστο ξεχασα την σειρα 1 του παππου σου ρε που την εχεις καβαντζωσει τωρα....