CITROEN VISA Mi16x4 Gr.E

1000Pistes

Member
Reaction score
2.104
Πόντοι
697

visa chrono

Member
Reaction score
28.511
Πόντοι
1.607
:citroen:Kαλως ηρθες
Εαν θελεις μπορεις καποια στιγμη να μας πεις για το αυτοκινητο και ολη την δουλεια που εχεις κανει ετσι ωστε να προσαρμοσεις την τετρακινηση απο peugeot 405 και το μοτερ..απο Bx η peugeot..
Πραγματικα εμενα μου φανταζει ενδιαφερων ολη αυτη η μετατροπη και η δουλεια..ετσι ωστε να δουλεψει σε αγωνες..
Kai η Ε εχει ψυχη στους αγωνες..:citroen::citroen:

1000Pistes

Member
Reaction score
2.104
Πόντοι
697
καλως σας βρισκω....
πονεμενη ιστορια....
πριν απο πολλα χρονια μου ηρθε ενα νορμαλ Visa Chrono απ το Βελγιο,που φορουσε μονο ενα roll bar.
το προετοιμασα οσο καλλιτερα μπορουσα και ετρεξα καποιους αγωνες,ωσπου να καταληξει σ ενα δεντρο με τη μουρη,στον κατηφορικο Ελαφοτοπο....
βγηκαν ολα τα πραγματα και τοποθετηθηκαν σ ενα GTI που αγοραστηκε στην Αθηνα.
πρεπει να ειναι ενα απ τα ελαχιστα που κυκλοφορησαν στην Ελλαδα.
εβγαλα τη μηχανη που φορουσε και τοποθετησα αυτην του Chrono που ηταν φρεσκοεπισκευασμενη,με 40 αγωνιστικα χιλιομετρα,καθως επισης με το μπλοκε,4 δισκοφρενα,κλπ.
σ οσους αγωνες κι αν ετρεξα μ'αυτη τη μηχανη ειχα προβληματα με το χταποδι,που εσπαγε συνεχεια και με κρεμαγε συνεχεια....
εννοειται οτι στους αγωνες,τοτε,η κλαση ηταν μεχρι 1300 κυβικα κι εγω που ημουν 1400 ετρεχα μαζυ με τα 1600....
ετσι αποφασισα να ξαναβαλω το μοτερ του GTI(1600) κι εψαχνα να βρω 16βαλβιδο καπακι απο D6C....
στο ψαξιμο για καπακι η μηχανη,βρισκω τρακαρισμενο BX 4x4,με 16βαλβιδο μοτερ...
ετσι εγινε η αρχη..........

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
καλως σας βρισκω....
πονεμενη ιστορια....
πριν απο πολλα χρονια μου ηρθε ενα νορμαλ Visa Chrono απ το Βελγιο,που φορουσε μονο ενα roll bar.
το προετοιμασα οσο καλλιτερα μπορουσα και ετρεξα καποιους αγωνες,ωσπου να καταληξει σ ενα δεντρο με τη μουρη,στον κατηφορικο Ελαφοτοπο....
βγηκαν ολα τα πραγματα και τοποθετηθηκαν σ ενα GTI που αγοραστηκε στην Αθηνα.
πρεπει να ειναι ενα απ τα ελαχιστα που κυκλοφορησαν στην Ελλαδα.
εβγαλα τη μηχανη που φορουσε και τοποθετησα αυτην του Chrono που ηταν φρεσκοεπισκευασμενη,με 40 αγωνιστικα χιλιομετρα,καθως επισης με το μπλοκε,4 δισκοφρενα,κλπ.
σ οσους αγωνες κι αν ετρεξα μ'αυτη τη μηχανη ειχα προβληματα με το χταποδι,που εσπαγε συνεχεια και με κρεμαγε συνεχεια....
εννοειται οτι στους αγωνες,τοτε,η κλαση ηταν μεχρι 1300 κυβικα κι εγω που ημουν 1400 ετρεχα μαζυ με τα 1600....
ετσι αποφασισα να ξαναβαλω το μοτερ του GTI(1600) κι εψαχνα να βρω 16βαλβιδο καπακι απο D6C....
στο ψαξιμο για καπακι η μηχανη,βρισκω τρακαρισμενο BX 4x4,με 16βαλβιδο μοτερ...
ετσι εγινε η αρχη..........
αμαν τι μας κανεις βραδυατικα μωρε φιλε.....εχουμε τον σιτρομπελλα να μας βαζει φωτιες αποκτησαμε και δευτερο?
δε μου λες το μηχανοστασιο είναι χτυπημενο και ξαναφτιαγμενο?
σορρυ που ρωταω αλλα το βλεπω λιγο καπως και δεν απαραιτητες γνωσεις για αν κρινω!!!!

1000Pistes

Member
Reaction score
2.104
Πόντοι
697
οπου κι αν παω μπροστα μου σε βρισκω....
τι θα γινει με σενα;;;;

nonos

Member
Reaction score
23.756
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Με τραβαει η μυρωδια του αεροψυκτου και των LHM...:lol:

Top Bottom