Άλλη μία "μηχανή του χρόνου" by Giannis!

Άλλη μία "μηχανή του χρόνου" by Giannis!

Τα συγχαρητήριά μου! Δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά!

Σιγά μην αφήσει η PSA τη citroen να ΞΑΝΑφτιάξει αυτοκίνητα, όπως μόνο αυτή ξέρει.Παιδιά παντού μόνο με Citroen !!Αυτό είναι το σύνθημα!!! Εκτός και αν βρεθεί αντικαταστάτης για να πάρει τη θέση του Visa
![]()

Ζήσε το όνειρό σου, που κέρδισες με κόπο.
Σιγά μην αφήσει η PSA τη citroen να ΞΑΝΑφτιάξει αυτοκίνητα, όπως μόνο αυτή ξέρει.
Κάτσε στην ουρά καί εσύ. Είμαστε άλλοι πιο μπροστά.![]()
και αμα βγαλει το στολο ο σιτρομπελας θελει ολο το ενεργο φορουμ για να τα οδηγησει...χωρις να υποβιβαζω τον γιαννη κανει οτι μπορει με τα ελληνικα δεδομενακάτσε να βγάλει ο Γιάννης τον στόλο από τα υπόγεια και τα ισόγεια και θα δεις...
Σίγουρα "ζηλεύω" τη συλλογή του. Η PSA επίσης σίγουρα όχι.κάτσε να βγάλει ο Γιάννης τον στόλο από τα υπόγεια και τα ισόγεια και θα δεις...
Όλοι έχουμε τον ίδιο έρωτα την αυτοκίνηση!!! Αυτό μετράει!!!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ...κανέναν να γκρινιάζει... για το τι θα λέω........ η καλύτερα το πως θα αναλύω την σκέψη του μυαλού μου...στο forum..Είμαστε εκτός θέματος λίγο ή μου φαίνεται ??Όλοι έχουμε τον ίδιο έρωτα την αυτοκίνηση!!! Αυτό μετράει!!!
![]()

.....Ταλιατέλες με μοσχαράκι!! Λουκούμι!! Όπως και όλη η μέρα σήμερα!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ...κανέναν να γκρινιάζει... για το τι θα λέω........ η καλύτερα το πως θα αναλύω την σκέψη του μυαλού μου...στο forum..
...Και που να έγραφα με γρίφους....
@GiAnniS χυλοπίτες εφαγες ..ρε........
Φιλάκια...
Μαύρη θύελλα...
Πες
Στο γιατρο θα... Δω αυριο... Για... Τα
Πισω πλαινα μην παιδευεται

Δεν περίμενα ποτέ να μου αρέσει ένα visa....
vive le κουτάκι...
Το ζήσατε και στο Νησί που δεν ήταν και στα καλύτερα του!!!!Αξιοζήλευτο πραγματικά..![]()