Citroen VISA 10E. Ολική ανακατασκευή από εμένα

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Αρχήσε να θυμίζει αυτοκίνητο πάλι! Αλλά σε τίποτα δεν θυμίζει το πως ήταν πριν !!! Όλα βαμένα, γυαλισμένα , καινούρια! Δεν υπάρχει το συναίσθημα!!! Πολύ κούραση , τα πάντα να τριφτούν να ασταροθουν να βαφτουν , η προσοχή στη λεπτομέρια......Να βρεθούν τα ανταλλακτικά ..... Αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει!! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για θεραπεία από καθε αρρώστια , από κάθε ψυχονευροτική πάθηση!! Ωραίες οι συζητήσεις και τα σάλια :drool::lol: αλλά σαν το συναίσθημα που σου δημιουργεί η επαναφορά ενός αυτοκινήτου στην εργοστασιακη του κατάσταση δεν υπάρχει!!

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.943
Πόντοι
827
:dance::dance:......

Ο μικρος μου ειπε να μην ξεχασετε τον μοχλο.... στις ταχυτητες...:dizzy::baby::dash::lol::lol:
Επιτέλους και κάποιος υπεύθυνος για το project. Τιμούμε τον Μέγα Νικόλα ως επικεφαλή του εγχειρήματος. Να σου ζήσει φίλτατε.
Φίλε chrono μπαίνω στον πειρασμό να γράψω δυο λόγια για τον μικρούλη γιατί με κάποιον τρόπο από τα γραφόμενά σου συμμετέχει και αυτός στο forum με τις ανησυχίες και τις έγνοιες του.

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Αγαπητε μου ευχαριστουμε....:bow:
Προσπαθουμε να συμμετεχει στις τρελλες των μεγαλων....απλος.....και μηπως και οταν μεγαλωσει δεν τα κανει κατσαρολες...:dizzy::lol::lol:....

Sta 5...του δειχνει οπως λεει και ο φιλος του @GiAnniS να γουσταρει...στο μελλον...κανεις δεν ξερει παρα μονο αυτος...

Και φυσικα θα προσπαθουμε να κανει τα παντα μακρια απο tablet & internet..... για οσο αντεχει απο την ροη της γενιας του.... ( aplos etixe na dei to amaksaki poy voltare ..)

Αυτα....

:offtopic:σορρυ.....my friends
:whip:
Keep going...
μηπως τελειωσετε και μας ξανακανετε παρεα...:lost::cry::cry::cry::lol::lol:

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Αγαπητε μου ευχαριστουμε....:bow:
Προσπαθουμε να συμμετεχει στις τρελλες των μεγαλων....απλος.....και μηπως και οταν μεγαλωσει δεν τα κανει κατσαρολες...:dizzy::lol::lol:....

Sta 5...του δειχνει οπως λεει και ο φιλος του @GiAnniS να γουσταρει...στο μελλον...κανεις δεν ξερει παρα μονο αυτος...

Και φυσικα θα προσπαθουμε να κανει τα παντα μακρια απο tablet & internet..... για οσο αντεχει απο την ροη της γενιας του.... ( aplos etixe na dei to amaksaki poy voltare ..)

Αυτα....

:offtopic:σορρυ.....my friends
:whip:
Keep going...
μηπως τελειωσετε και μας ξανακανετε παρεα...:lost::cry::cry::cry::lol::lol:
Ζουζουνέλος ο Νικόλας !!!!

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
Ρε α βαλε καμια φωτο ..να περασει η ωρα....
Εχθές από τις 8.30 μέχρι τις 21.00 με διάλυμα 1 ωρας και σήμερα από τις 10.00 μεχρι τις 19.00............τα πόδια μου σε ένα κρεβάτι θέλω να βάλω!!!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Να φτιάξουμε ένα θέμα για το Νικόλα για τον μάθει ο κόσμος και να μην απορεί? :baby:
Παρακαλώ θερμά στο θέμα μας μόνο και τις ωραίες φωτογραφίες του Γιάννη :)

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
giannh αν και αρρωστημενος βιζακιας δεν εχω λογια....οτι και να πω δεν πιανει μια μπροστα στην δουλεια σου

GiAnniS

Member
Reaction score
7.910
Πόντοι
957
Περιοχή
Lion France
giannh αν και αρρωστημενος βιζακιας δεν εχω λογια....οτι και να πω δεν πιανει μια μπροστα στην δουλεια σου
Το παλεύουμε Μανώλη! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το Visaki όσο μονταρεται τόσο πιο όμορφο γινεται !!

Top Bottom