καμία φωτο θα μας βάλεις???Εμένα νομίζω έγραφε "15/01/1985" με κατασκευή Σεπτέμβριο 1984. Αριθμός κυκλοφορίας με ίδια γράμματα με το κόκκινο, με νωρίτερους αριθμούς.
καμία φωτο θα μας βάλεις???Εμένα νομίζω έγραφε "15/01/1985" με κατασκευή Σεπτέμβριο 1984. Αριθμός κυκλοφορίας με ίδια γράμματα με το κόκκινο, με νωρίτερους αριθμούς.
To like όχι επειδή θα είσαι "μέσα" βέβαια... αλλά για την προσμονή της στιγμής να τα πούμε επιτέλους από κοντά!...ke ego mesa...ala alou...![]()
....γιατί η εδώ αντιπροσωπεια δεν...) έχω να σας δώσω ένα τροχόσπιτο...με μαργαρίτες...απ έξω σαν καλλιτεχνικος μέγας πίνακας...κάτι....

.........................και περιμένω..τα τρολλ...(επιρρεπείς τον τελευταίο καιρό....κάτι σαν Τζόκερ....)

Ισχύει το καφεδάκι για το ΣΚ Pierre???Το πρώτο ΣΚ μετά το Πάσχα καφεδάκι με την κόκκινη κούκλα![]()
Αμπσολουταμεντε! Θα έχει έρθει και ο @CX II_Prestige λογικά..Ισχύει το καφεδάκι για το ΣΚ Pierre???
Μέρα ώρα και σημείο συνάντησης Pierre!Αμπσολουταμεντε! Θα έχει έρθει και ο @CX II_Prestige λογικά..

Ναύπλιο τελικά αύριο!Αναμένουμε τον Νίκο να μας πει..

Τα ζωντανά ευχαριστήθηκαν ταξιδάκι φαίνεται άλλωστε!!!Ωραία..πράγματα...και ζωντανά.....![]()

..στην Bx..Ναυπλιοβολτα σας..Άλαλα τα χείλη των ασεβώνTο Σάββατο αλλάξαμε δίσκο πλατό, θερμοστάτη ,βαλβίδα ψυγείου βεντιλατέρ και πλύσιμο μηχανής!!
Εκδρομή στο Ναύπλιο με τα παιδιά!!!!View attachment 5022 View attachment 5023 View attachment 5024 View attachment 5025